Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Dunai Anita

2009.09.21. 19:24 :: Dunai Anita

Tinédzserkoromban szüleimmel Spanyolországba költöztünk, ahol édesapám futballedzőként dolgozott. Tíz évig éltünk Spanyolországban, ott  tanultam a szakmát, majd divattervezőként is dolgoztam. Közben az egyetlen akkori magyar divatlap, az Ez a divat külföldi tudósítója voltam.
Elhatároztam, hogy fellendítem a meglehetősen szunnyadó magyar divatéletet és  hazatérve megalapítottam, a 90-es évek elején a Voilá divatmagazint, amelynek főszerkesztője és kiadója is voltam több  éven át.
A kereskedelmi tévék megalakulásakor átnyergeltem a nagyobb közönséget érdeklő elektronikus médiára, s a tv2 műsorvezetőit öltöztettem öt éven keresztül. Később szinte az összes csatorna összes képernyőre kerülő munkatársának megjelenését én határoztam meg. Évekig együtt dolgoztam Friderikusz Sándorral, több vezető politikusnak, közéleti személynek voltam öltözködési tanácsadója.
Barátnőmmel, Jónás Kata sminkessel és Hajas László mesterfodrásszal megalapítottuk a Szépítők csapatát, s az RTL Klub Reggeli műsorában saját rovatot indítottunk, amelyben vállalkozó kedvű nézőket szépítettünk meg.
2007 karácsonyán megjelent Hozd ki magadból a legjobbat! című könyvem,szintén Jónás Kata és Hajas László, valamint fotós barátnőm Kovács Kata közreműködésével.
Újabban azt a célt tűztem ki magam elé, hogy nem csupán a kiváltságos sztároknak, hanem a hétköznapi embereknek is segítek a lehető legjobban kinézni, s elhitetem mindenkivel azt, hogy ha törődik a külsejével, változtat a kinézetén, akkor az élete is változni fog. Meggyőződésem, ha a nők megtanulnák, hogyan emeljék ki szépségüket, manapság, amikor ennyire fontos a külső, hiszen sokszor állások és párkapcsolatok sorsa dől el ettől függően, sokkal több önbizalommal teli, sikeres nő lenne hazánkban.
Ennek érdekében hoztam létre ezt a blogot, s ebben a témában több könyv megjelenését is tervezem.

| More

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr651397691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilda30 2010.11.05. 13:28:00

olvastam a könyveteket...szenzációs eredményeket értetek el a kiválasztott jelentkezőkön..

gratulálok hozzá
süti beállítások módosítása