Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Mire jó egy ilyen átváltoztatás?

2009.11.03. 11:24 :: Dunai Anita

 

 

 

Sokan, akik ilyen típusú képeket néznek, félreértelmezik ezek jelentőségét.  Legyintenek, hogy mire jó az ilyen, úgysem tudja egyik alany sem még egyszer megcsinálni magát úgy, ahogy a profik átvarázsolták. Teljesen igazuk van.

Meg aztán azt is mondják, hogy a külsőségek nem elegendők ahhoz, hogy valaki megszépüljön. Ezzel is maximálisan egyetértek.
Azok pedig, akik jelentkeznek, csodát várnak, arra számítanak, hogy megváltozik az életük ettől az átváltozástól. Nekik is igazuk van. Hogyan lehetséges ez?
Úgy, hogy a csoda tényleg megtörténik. Csak nem úgy, ahogy előre eltervezik.
Mert valóban igaz, hogy egy fotózás alkalmával nem tudjuk átadni az alanyoknak azt a tudást és tehetséget, amely a birtokunkban van.  Akármennyi jó tanáccsal látjuk el őket, nem tudják majd úgy felrajzolni a tusvonalat, ahogy Kata, a hajuk sehogy sem akar majd úgy állni és nem ahhoz a ruhákhoz nyúlnak majd az üzletekben, amelyekhez én.
De mindez semmit sem számít. 
A lényeg és a csoda ugyanis abban rejlik, hogy egyszer meglátják magukat olyannak, amilyennek még soha. Meglátják, hogy ők is tudnak ugyanúgy kinézni, mint a címlapokon szereplő sztárok. S erről bizonyítékuk is van, mindig elővehető és mindenkinek megmutatható fotók formájában. Ezt minden nőnek át kellene élnie. Ez az önbizalombomba olyan  lökést ad, olyan hatalmas erővel vértezi fel őket, amelytől tényleg megváltozhat az életük. Ez indítja el őket azon az úton, amelynek végén békét kötnek a lelkükben és örömmel néznek tükörbe.
Annyi, de annyi nőt láttam már, akinek egy egy ilyen fotózás után megváltozott a tartása, kihúzta magát, mosolyogni kezdett, értékesnek érezte magát. Annyi nőt láttam már, aki nem is képzelte volna, hogy belőle ezt is ki lehet hozni, akinek nagyon sokat jelentett ez a kézzelfogható bizonyíték arról, hogy ő igenis egy valóban gyönyörű nő.
 

| More

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr301492197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama · http://agomama.blogspot.com 2010.01.04. 11:18:06

B.U.É.K
ha én is átváltozhatnék!!!!!???

Dunai Anita 2010.01.04. 14:51:17

Ha tényleg szeretnél részt venni egy ilyen kalandon és kipróbálni, mit tudnánk kihozni belőled, akkor küldj egy portrét és egy egész alakos fotót magadról, konfekciómérettel, magassággal az email címemre! Hogy pontosan mikor tudjuk összehozni a fotózást, azt nem tudom megmondani, dolgozom rajta, hogy egy szponzor a rovat mellé álljon és támogasson bennünket, hiszen ki kell fizetnem belőle, sminkes, fotós, és fodrász kollégáimat. De bízom abban, hogy ez mielőbb sikerül, addig is nyugodtan jelentkezzetek!

tini74 2012.07.10. 11:37:04

szia anita.
szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra.
süti beállítások módosítása