Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Anya és lánya

2009.11.19. 20:46 :: Dunai Anita






Hogyan látják magukat?


Katinka és 15 éves lánya Sára együtt vállalkoztak a fotózásra
Katinkának vitiligo nevű bőrbetegsége van, amely  egy pigmenthiányos állapot,  s amelynek következtében  a test különböző területein foltokban fehérré válik a bőr. Magyarországon kb 100-200.000 embert érint ez a betegség, amelyre jelenleg nincs gyógymód. Érthető módon Katinkának ez a legnagyobb problémája a megjelenésével kapcsolatban. Nem szereti, ha az emberek bámulják foltos bőrét, sőt, esetleg azt is hiszik, hogy fertőző betegségről van szó.
Sárinak az a baja, hogy túl átlagosnak látja magát, szeretne stílusosabban, különlegesebben kinézni.

Mit látok én?

Katinka olyan mint egy fiatal lány. Az alakjával igazán semmi problémája nem lehet. Vékony, talán néhány centiméter a magasságához jól jönne, de arányai annyira jók, hogy ez fel sem tűnik. Mellbősége szintén nem asszonyos, inkább kislányos, éppen ezért semmiképpen sem kivágott holmikat, hanem zártabb felsőket fogok ráadni.

Sárit egy kicsit kiszakítom a  megszokott farmer- póló összeállításból, hogy lássa, mennyire könnyű stílusosan öltözködni és kiemelkedni a tömegből.

Az eredmény:

Katinka foltjait Jónás Kata a Kryolan Deramacolor Camouflage, vagyis álcázó alapozójával tüntette el. Ezek az alapozók kifejezetten a  színeltéréssel járó bőrhibákra készültek, sokkal jobban fednek, mint egy normál alapozó vagy korrektor.

A ruháknál az alak nyújtására törekedtem, egy elegáns, de modern stílust választottam a Sinequanon öltözékei közül. Fekete garbó és fekete leggings képezi az összeállítás alapját s erre különböző tunikákat tettem. Hogy Katinka keskeny csípőjét és kis mellbőségét egy kicsit nőiesebbé, kerekebbé tegyem, a lila tunika esetében egy széles övet használtam.



Sárira egy Mexx ruhát adtam, amely egy kicsit bohém, kicsit hippis stílusú. A ruha vékonysága és a csizma okozta kontraszt izgalmas összhatást nyújt. A barna kardigán akár egy barna bőrdzsekivel is helyettesíthető lenne. Ehhez a hangulathoz nagyméretű, jelentős kiegészítők illenek.



A sminknél Kata legfőbb feladata az volt, hogy Sári mélyen ülő szemeit nagyobbítsa és nyissa a tekintetet. Ezt tincses pillákkal és felfelé ívelő tusvonallal érte el. A smink abszolút szemhangsúlyos, a szájra csupán egy natúr árnyalatú fény került.

Anya és lánya egyaránt laza hullámokat kapott hosszú hajába. Ez a természetes frizura jól illik a vörös és a barna árnyalatokhoz.


Ötlet:

Dermacolor Camouflage sminkkészítmények
Alapozókrém (camouflage creme)
Ez egy erős fedőképességű, sűrű alapozókrém.
24 színárnyalatban kapható.
Rögzítő púder
Vízállóan rögzíti és mattítja a Dermacolor alapozót.
(Tulajdonképpen az alapozókrém enélkül a rögzítő púder nélkül is használható. De a rögzítő púderrel együtt még tartósabb a hatás.)



Kapható a Make Up Artist Center-ben
VI. kerület Ó utca 30.
Telefon: 332-0140
 

| More

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr821537829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hopp-hopp 2010.01.21. 15:55:16

miért sminkelitek ilyen erősen az alig 15 éves - leányzót? ebben a korban éppen a *nem kihívó smink* lenne a jó... nem?

én amúgy nem értek egyet a mély dekoltázs-magassarkú csizma összeállítással - valahogy nem a korához illő - és nem vagyok ultrakonzervatív - de valahogy mégsem ... illik hozzá.

hopp-hopp 2010.01.21. 15:57:15

kérdés: a szóban forgó fotózott anyuka vitiligos - és mindennapi használatra ajánlott-e az ő esetükben az említett-használt álcázó-arcfesték.
férfiaknak, akik ugyanezzel a problémával küzdenek - alkalmazható-e, ez a kozmetikum?

Spring1966 2012.03.12. 11:37:41

Igen, vitiligo és egyéb bőrhibák esetén mindennapi használatra ajánlott, javasolt a camouflage sminkek használata.

Lásd bővebben a témát a vitiligo betegek weblapján:
VITILIGO HUNGARY
www.vitiligo-hungary.hu

Spring1966 2012.03.12. 12:05:29

Igen, férfiak is alkalmazhatják.
süti beállítások módosítása