Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Estée Lauder - Double Wear - részletes leírás

2009.12.14. 12:39 :: Dunai Anita

Hosszan tartó hosszító összetétel

A Double Wear Mascara egy hőérzékeny polimer keveréknek és lágy, rugalmas filmképző anyagoknak köszönheti tartósságát.
Bár pára- és izzadságálló, a 15 órán át tartós formula meleg vízzel és sminklemosóval tökéletesen feloldódik a pillákról.





Másik különleges összetevője a zselésített víz, mely vastagabbá teszi, mégsem tapasztja össze és szárítja ki a pillákat. A zselésített víz átjárja a pigmenteket és fényesebbé, intenzívebbé teszi a festék és a pillák színét. A tápanyagokban gazdag, természetes szőrbarát panthenol keverék ápolja, rugalmassá teszi a szempillákat és minimálisra csökkenti a töredezés esélyét.

Rendkívüli tervezésű spirálkefe

Anne Carullo, az Estée Lauder termékfejlesztési igazgató-helyettese szerint a legjobb szempillafesték-összetétel is haszontalan a felvitelére kifejlesztett spirálfej nélkül. „A Double Wear Mascara keféje figyelembe veszi, hogy szempilláink hosszukban és vastagságukban is különböznek egymástól - leginkább fűszálakhoz hasonlíthatók. A hosszú és rövid sörtéket vegyítő Double Wear kefe lehetővé teszi minden egyes szempilla megfelelő festését, láthatóan hosszítja és tökéletesen elválasztja egymástól a pillákat.”

A Double Wear Mascara újító szempillahosszító keféje két egymással összefonódó mikro-szálas sörte rétegből áll. Két feladatot lát el: először tövüktől a hegyükig kifésüli, felfelé íveli és elválasztja egymástól, majd duplán festi a kefe festékkel telített belső spirálján áthaladó pillákat. Az eredmény? Tövüktől hegyükig gyönyörűen, csomómentesen festett, rendkívül hosszú és dús szempillák. Száradás után sincs szükség újabb réteg festék felvitelére.

Két természetes színben

A Double Wear Zero-Smudge Legthening Mascara két színben, feketében és barnában kapható. Szemészetileg vizsgált, kontaktlencsét viselők számára is megfelelő. Meleg vízzel és sminklemosóval könnyen eltávolítható.

A Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara márciustól kapható Estée Lauder szaküzleteiben. Ára 6900 Ft.

A Double Wear termékcsalád további tagjai :
Stay-in-Place Makeup SPF 10
Stay-in-Place Concealer SPF 10
Stay-in-Place Lip Duo
Stay-in-Place ShadowStick
Zero-Smudge Liquid Eyeliner

Anne Carullo,
az Estée Lauder nemzetközi termékfejlesztési igazgató-helyettese válaszol




Miben különbözik más szempillaspiráloktól a Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara?

A Double Wear Mascara a hosszú ideig tartós, maszatolódás-álló készítményekből, alapozóból, korrektorból, szemfestékből és szemtusból álló népszerű Double Wear termékcsalád legújabb tagja.A Double Wear Mascara attól más, hogy 15 órán át tartós, nem kenődik el és nem töredezik, mégis könnyen eltávolítható meleg vízzel és sminklemosóval. Hagyományos, de rendkívül tartós szempillaspirál, így a nap során nem szükséges megismételni a felvitelt. Eltávolításakor nem jelentkezik az ismert pandahatás, könnyen és maradéktalanul lemosható meleg vízzel és sminklemosóval, például az Estée Lauder Take It Away Total Makeup Remover-rel. Szabadalmaztatott összetétele hőérzékeny polimereket tartalmaz, melyek hosszú időre elválasztják egymástól, hosszítják, dúsítják a szempillákat, melyek mindvégig megőrzik rugalmasságukat.

Hogyan épülnek fel általában a szempillaspirálok és miben más a Double Wear összetétele?


A fejlesztés szempontjából talán a szempillafesték jelenti a legnagyobb kihívást a kozmetikumok közül, mivel nemcsak az összetételnek, de a kefének is tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy elérjük a kívánt összhatást – legyen szó hosszításról, dúsításról, ívelésről, vízálló sminkről, vagy ezek tetszőleges kombinációjáról.
Jellemzően kétféle szempillafesték létezik: az átlagos használatra kifejlesztett és a vízálló. Mindkettő viaszok és víz keverékéből áll, de a vízállóhoz egy megfelelő oldatra is szükség van, mely a szempillákra záródik és később olajalapú lemosóval távolítható el.
A Double Wear-t a zselésített víz teszi különlegessé, mely a hajzseléhez hasonlóan dúsítja az összetételt és vastagítja a szempillákat. Emellett egy különlegesen záródó, hőérzékeny polimer egy lágy filmet képző polimerrel együtt megakadályozza a festék elfolyását, így a szempillák még este is olyan friss és drámai hatásúak, mint reggel, közvetlenül a festés után. Más szempillafestékek nem bírják az igénybevételt, estére töredezni kezdenek, elmaszatolódnak, így kénytelenek vagyunk újra sminkelni, ha este is megyünk valahová. A Double Wear Mascara esetében erre nincs szükség.

Milyen szerepet játszik a Double Wear különleges polimer keveréke?

A Double Wear Mascara exkluzív, szabadalmaztatott polimer keveréke hőérzékeny, így a pillákra záródnak és ott is maradnak, míg meleg vízzel, egy adott hőfokon fel nem oldjuk a kötést. Ekkor felenged, a sminklemosó pedig maradéktalanul eltávolítja a festéket. A legérdekesebb mégis az, hogy az összetétel tartóssága ellenére rugalmasak és lágyak maradnak a pillák, a töredezés esélye minimális.

A Double Wear Mascara hagyományos viaszok helyett zselésített vízzel készül. Ez milyen hatással van a végeredményre?


A hagyományos szempillafestékekben lévő víz segíti a festék szép felvitelét, a nap vége felé azonban általában elillan, ettől pedig lelapulnak és újabb festést kívánnak a pillák. A Double Wear Mascara-ban lévő zselésített víz azonban sűrítőanyagként működik, megőrzi dúsító és vastagító hatását és az összetétel különleges polimereinek, filmképző anyagainak köszönhetően a viselés során mindvégig a helyén marad.

Hogyan lehetséges az, hogy egy 15 órán át tartós festék könnyedén eltávolítható meleg vízzel?

A Double Wear Mascara különleges, hőérzékeny polimert tartalmaz, mely gondoskodik arról, hogy a festék a helyén maradjon, amíg egy bizonyos hőmérsékletű meleg vízzel nem érintkezik. Ekkor „elengedi” a pillákat és gyorsan, maradéktalanul eltávolítható.

A Double Wear formula pára- és izzadságálló?

Igen, mindkettő. Ez nem jelenti azt, hogy elvárhatjuk a festéktől, hogy tökéletesen a helyén maradjon, míg lefutjuk a maratont, de azért jelentős mértékű párának és izzadságnak áll ellen.

Mitől újszerű a Double Wear Mascara keféje?

Szempilláink olyanok, akár a fűszálak - sem hosszukban, sem vastagságukban nem egyformák. A Double Wear Mascara keféjén hosszú és rövid sörték váltakoznak, így minden szempillát elér, megfelelően fest, láthatóan hosszít, és el is választja a pillákat egymástól.

Egy szempillaspirál esetében mekkora jelentősége van a kefének?

Minden új összetétel új, saját kefe kifejlesztését kívánja meg, mivel az összetétel viszkozitása és a vágyott hatás határozza meg, milyen kefére van szükség. Egy sűrűbb összetétel például egymástól távolabb eső sörtéket kíván meg, egy hígabb pedig sűrűbb sörtéket, hogy a festék megülhessen a sörtékben.

Kinek készült a Double Wear Mascara? Ki igényli leginkább a hosszú ideig tartós festéket?

A Double Wear Mascara mindazoknak készült, akik nem szeretnék, ha a festék néhány óra elteltével töredezni kezdene vagy elmaszatolódna. A Double Wear Mascara festéke biztosan nem fog töredezni, elfolyni és elkenődni, még akkor sem, ha a napunk korán reggel, az edzőteremben indul és késő este ér véget. A Double Wear Mascarát csak egy rétegben kell felvinni, egyetlen vonással, mely ideálisan festi, hosszítja, dúsítja és elválasztja egymástól a szempillákat. Nincs szükség újabb és újabb rétegre, korrigálásra.

Hogyan használjuk ezt a szempillaspirált?


Ez egy nedves formula, így csak egy réteg festékre van szükség. Mártsa a kefét a festékbe, majd húzza a kefét a szempillák tövétől a hegyéig. Ne fesse és ne fésülgesse a pillákat újra és újra. A kefét úgy tervezték, hogy elválassza egymástól a szálakat, így egy réteg elegendő ahhoz, hogy elérjen minden egyes szempillát.
 

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr101597135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása