Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

A kötelező év végi vásárlás

2009.12.26. 19:07 :: Dunai Anita

Amikor végre megpihenhetnénk a karácsonyi hajsza után,  máris a nyakunkon a következő feladat! Be kell szereznünk egy szilveszteri ruhát!

   

Igen, a nők két ünnep között visszatérnek az üzletekbe és addig mennek, amíg meg nem találják a megfelelő alkalmi öltözéket december 31-ére. Van, akinek ez sikerül is és van aki alaposan mellétrafál.


Pedig az estélyi  vagy alkalmi ruháknál is hasonlóképpen kell eljárnunk, ahogy a hétköznapi öltözékeinknél.

Első lépésként figyelembe kell vennünk azokat a szabályokat, amelyeket megismertünk az alkatunkkal kapcsolatban.
Nem vehetünk nyakig zárt ruhát, ha nagyobb a mellünk és a v kivágás az ideális, no persze ez fordítva is igaz. Ha kicsi a melled, hiába érzed úgy, hogy szexi  viselet lenne egy mélyen dekoltált felső, csak a hiányra hívod fel a figyelmet. Ha nem vagy elégedett mellméreteddel, de szép izmos a hátad, akkor a mély dekoltázst egyszerűen helyezd hátulra! Hidd el, még izgalmasabb lesz az eredmény, ráadásul, észre sem veszik majd kisebb méreteidet elöl.
Ha függőleges vonalakra van szükséged, mert vékonyítani szeretnéd magad, akkor olyan ruhák között kell keresgélned, amelyeken ilyen szabásvonalak, vagy minták vannak.  Ha kerekíteni szeretnéd alakodat, akkor válassz teljesen szűk ceruzaszoknyát, vagy deréktól bővülő fazonokat és vízszintes csíkokat a megfelelő helyeken.
Persze az sem egy elhanyagolandó szempont, hogy hová is készülsz megünnepelni az idei év utolsó estéjét. Nem mindegy, hogy egy elegáns étteremben vacsorázol, vagy egy házibuliba mész, vagy egy party lesz a helyszín.

Milyennek szeretnél látszani?

Visszafogottnak és elegánsnak? Misztikusnak és megközelíthetetlennek vagy épp ellenkezőleg nyitottnak és kihívónak? Bizony, ezeket a kérdéseket mind mind fel kell tennünk magunknak, mielőtt eldöntjük, hogy mibe öltözünk. Az öltözködés és persze a smink és a haj, vagyis a teljes kinézet egy ilyen játék, s pont ettől izgalmas. Te tudod, hogy mi az üzeneted, már csak a megfelelő ruhát kell hozzá választanod. Különleges és titokzatos szeretnél lenni? Válassz egy szmokingot.. Meg szeretnéd mutatni, hogy követed a divatot, és az alakodat sem akarod elrejteni? Legyen egy flitteres, vagy kövekkel kirakott miniruha az idei év búcsúztató öltözéke.
Nem kétséges persze, hogy mindannyian tetszeni, hódítani akarunk. Akár saját párunkat szeretnénk ámulatba ejteni, akár új célpontokat kiszemelni, a kérdés az, hogy milyen módszerekkel: finoman, kislányos, romantikus holmik mögé bújva, vagy merészen, feltűnően..
Kiválasztottam néhány öltözéket az idei kollekciókból és leírom, szerintem hova, kinek állnának jól.

Ez a flitteres szoknya és a fekete félvállas felsőrész jól mutat bármilyen bulin. A félvállas felső szintén elvonja a figyelmet a kisebb mellekről.
Ugyanúgy, ahogy egy mély dekoltázs a háton.

Bársony blézer és szűk nadrág, alatta fényes felső, akár egy  elegáns vacsorán is megállja a helyét. A válltömések optikailag keskenyítik a szélesebb csípőt, ráadásul tényleg a legutolsó divatirányzatokat idézik.

Feltűnő összeállítás, amely egy buggyos nadrágból és egy egy mellényből áll, ha a buli középpontja szeretnél lenni. A dekoltázs nagyobb mellekre is előnyös, de a nadrág inkább keskeny csípőre való

Egy ellentmondásos szerelés, amely összezavarhatja a külvilágot.  Egyszerre fiús és mégis szexi ez a csipke mellény , amely egy ujjatlan farmerdzsekire emlékeztet. Csak akkor alkalmas, ha nem túl elegáns helyre készülsz.

Sokkal klasszikusabb fekete ruha, amely a derék és a láb vékonyítására kiválóan alkalmas, az A vonalú szoknyarész miatt. A vékony, ferde pántos szandál szintén jót tesz a vastagabb lábaknak.

Nem csupán fekete létezik, ha alkalmi ruhában gondolkozunk, bár ezt nekem is nehezemre esik elhinni, bármilyen meggyőzően is állítom.
 

Egy stílusos megoldás Szilveszterre, amelybe egy csepp humort is csempészhetünk, ha elég merészek vagyunk: pl. egy nagyobb csokornyakkendőt. A szűkített blézer, a bő vonalú nadrág több alkatnak is előnyös lehet, de a bársonnyal vigyázni kell, mert gonosz módon kövérít.
 

 

Garantáltan mellnagyobbító félvállas blúz, okosan elhelyezett húzásokkal. A flitteres szűk nadrág az idei Szilveszter egyik slágere lesz, ahogy elnézem az üzletek kínálatát! Számolj vele, hogy jó néhánnyal szembe fogsz találkozni egy bulin!
Íme egy másik változat, blézerrel. Ha egy cseppet is kétségeid vannak a lábad vastagságát illetően, kérlek, mellőzd ezt a nadrágot!

Felpróbálhatsz egy sortot is...

A H&M tüllszoknyái a romantikus stílust képviselik az óév búcsúztatásakor, a rengeteg gyöngy nélkülözhetetlen hozzá!
 

Különben sem kell félned a kiegészítőktől Szilveszter éjszakáján, sőt akár egy régebbi egyszerű fekete ruhádat is újjávarázsolhatod velük.
 

A Zara szilveszteri ajánlatait nagyon szeretem, naná, hogy feketék, egyszerűek, de mindegyikben van valami izgalmas.

Egy buliba még egy bőrruha is jó választás lehet erre az estére, bár egy kicsit meleged lesz, ha egész éjjel táncolni fogsz.

A rojtok is különlegesebbé teszik a legegyszerűbb fazonú ruhákat is. A hasnál vagy oldalt húzott, redőzött anyagok ráncaiba  a kisebb hájacskák tökéletesen elrejthetők!

S íme vízszintes vonalak,ráadásul fodrok formájában ha kerekítésre vágysz .








 

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr31624663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása