Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!

2010.04.25. 14:21 :: Dunai Anita

Már megint valami olyan miatt panaszkodsz, amiért mások fél vagyonukat odaadnák. Keskeny csípő, túl pici, vagy lapos fenék, jó elismerem, ez is okozhat némi problémát. De ha ismered a rád vonatkozó öltözködési trükköket, nem okoz majd nehézséget, hogy kicsit kerekebbé tedd ezt a testrészedet.
Keskeny csípője lehet valakinek akkor, ha mindenhol nagyon vékony, pálcika alkatú, vagy ha felül kimondottan erős és alul keskeny a csípője és vékony a lába. Nem ugyanazok az öltözködési szabályok ugyanis a két testalkatra. No persze lehet valakinek úgy is vékony csípője, hogy közben mindenhol arányos és formás, de ők olyan tökéletesek, hogy róluk nem is érdemes szót ejteni, ráadásul minden jól áll nekik...

Tehát, ha valaki mindenhol vékony, akkor kerekíteni kell, ahol lehet, de ha felül sokkal erősebb, akkor nem érdemes kiegyenlíteni az alsót a felső résszel, mert akkor mindenhol erős testalkatot kapunk, ez pedig valószínűleg nem a megfelelő cél.
De nézzük előbb a kerekítés trükkjeit.
Egy teljesen szűk ceruzaszoknyával, amely a térd irányában szűkebb, formásabbá teheted a csípődet. Ha magasított derekú szoknyát, vagy nadrágot választasz-persze csak amennyiben ezt egyéb arányaid megengedik- szintén hasonló hatást érhetsz el.

A csöves nadrágok, vagy a most divatos felül bővebb, hajtásos, húzott és lábszárnál szűk, pet-leg fazonok szintén megoldják a kerekítés problémáját. Az alul bővebb szárú, trapéz nadrágok, vagy A vonalú szoknyák nem neked valók, hiszen még jobban keskenyítik a csípőt. A derékban húzott szoknyák, főleg térdig érő változatban, vagy övvel összefogott kabátok, blézerek jelentős centimétereket pakolnak a csípő környékére, úgyhogy szinte csak a te fazonodon állnak jól. Egyértelműen hangsúlyozni kell a derékvonaladat ahhoz, hogy a csípőd kerekebbnek tűnjön. Ha a hasad engedi, használj széles öveket. Akár elütő színű övet is hordhatsz. Egy világos ruhán egy sötét széles öv azt eredményezi, hogy felül és alul formásabbnak, míg a derekadnál vékonyabbnak fogsz látszani, vagyis elérted az áhított homokóra formát, amely a legnőiesebb, legszexisebb alkat. Látod, neked is lehet ilyen! Csak okosan kell öltözködni!
A zsebek tökéletes formája és elhelyezkedése is meghatározó a te esetedben. Oldalt elálló, svédzsebet nyugodtan hordhatsz, hiszen pontosan ott szeretnénk volument elérni. Hátul a fenekeden lévő zseb nyugodtan lehet zsebfedős, gombos, díszes, kidomborodó, sőt, ha lehet, feltétlenül ilyet keress!
Tudod, hogy a világos színek nagyítanak, a sötétek összenyomnak. Vagyis a csípőd környékére mindig világos árnyalat essen. A vízszintes csíkok, vonalak ugyanilyen módon segítenek, ha ügyesen a csípőd környékén elhelyezel egyet, biztosan formásabbá teszi azt.  Fogalmad sincs mi lehetne egy ilyen vízszintes vonal? Például egy csípőig szűk, onnan rakott szoknya.
Vannak olyan blézerek, amelyek deréknél szabottak és onnan fodor vagy húzás díszíti őket. De a szoknyát ékesítő fodrok is segítségedre lehetnek a csípő kerekítésében! A drapériák a szoknyákon, ruhákon a mostani szezon irányzatai közé tartoztak és maradnak tavasszal és nyáron is.
Ha azonban felül jóval erősebb vagy, mint alul, akkor inkább a felsőtestedet kell vékonyítani, s nem az alsót erősíteni. Ilyenkor függőleges vonalakkal, egyszerű formákkal, sötétebb színekkel összenyomjuk a felső részt, és minden hatásos eszközzel alulra tereljük a figyelmet. Ilyenkor bevetjük a miniszoknya, sort,  fegyvert, amely garantáltan lefelé irányítja a figyelmet. 

 

| More

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr571950095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deak noemi 2010.04.28. 17:24:02

Kedves blogíró,

A Marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatói vagyunk, jómagam és további 4 csapattársam. Egy tantárgyunkhoz kapcsolódóan kutatást végzünk, melynek témája blogírás motivációs háttere.
Ennek elvégzésére bloggereket szeretnénk megkérdezni és blogokat elemezni. Szeretnénk ha ön is hozzátudna járulni a kutatás elömeneteléhez, olyanképpen hogy válaszol néhány kérdésünkre.
A válaszadás mindenképp fonos lenne, hiszen kutatásunk csak igy lehet reprezentativ, ha valódi bloggerek, valódi inditattatását mérjük fel.
Visszajelzését elöre is köszönjük!

VolverineV 2011.06.14. 15:05:29

Segííítsetek, légyszi!
Svédzseb... nincs előttem, hogy is néz ki a SVÉDZSEB?!?
Köszi!

kvegh17 2011.07.20. 10:10:26

Svédzseb a bevágott, ferdén álló, zsebfedő nélküli zseb.

VolverineV 2011.08.01. 15:08:23

@kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő...
süti beállítások módosítása