Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Aki jól néz ki, az jól érzi magát, aki jól érzi magát, az jól néz ki

2009.10.06. 10:41 :: Dunai Anita

 

 

 

Ez a titka mindennek, egyik a másik nélkül nem megy, hiába is próbálnánk becsapni magunkat.
Te is tudod, mennyivel jobban érzed magad,és mennyivel gördülékenyebben telik a napod, ha indulás előtt a tükörbe pillantva elégedett vagy a látvánnyal, s mennyire rosszul sülnek el a dolgok, ha lesújtó az, amit látsz.
Aki jól néz ki, az jól érzi magát és aki jól érzi magát, az jól néz ki.
Hogy melyik van előbb? Mindegy. Láss neki mindkét témának egyszerre. Természetesen foglalkozz a belső ügyeiddel, teremts békét önmagadban, erre  nagyszerű utakat találhatsz.  De ne hanyagold el a külsődet sem, egyidejűleg azt is hozd rendbe, s garantálom, hogy megváltozik az életed. Ha megtanulod  azokat a tökéletes ruhadarabokat kiválasztani magadnak, amelyek alkatodhoz a leginkább illenek, ha  a megfelelő színeket használod, azokat, amelyek pontosan azt az üzenetet továbbítják, amit szeretnél, ha a sminkeddel azt éred el, hogy kiemelje arcod szépségét, a hajaddal pedig koronát varázsolsz az egész kinézetednek, akkor minden átalakul körülötted.
A visszajelzések önbizalmat adnak majd, s a tükör végre állandó barátod lesz.

Az akadályok elgördülnek előled...

Na jó, kicsit dolgozni kell érte, de megéri, hidd el... S mi ez a munka? A szabályokat értelmezni, elemezni, lefordítani a saját nyelvedre. Próbálgatni, legyőzni a beidegződött rossz szokásokat, amelyeket talán még anyukádtól lestél el. Bízni az eredményben  és kitartóan követni a programot, amit végigcsinálunk.

Vegyük sorra, miért fontos az, hogy odafigyelj a kinézetedre.


Hány olyan szempont van amelyik neked is sokat jelent?


1.  Azért, mert legtöbbször az első benyomás alapján ítélnek meg téged.

2.  Azért, mert tetszeni szeretnél magadnak, mert tudod, hogy így sokkal könnyebb békében élned magaddal és a világgal.

3.  Azért, mert egy életen át tartó kutatást folytatsz, hogy megtudd, ki is vagy te valójában. S milyen szuper játék felöltöztetni azt a személyt, akinek éppen gondolod magad!

4.  Azért, mert ha vonzó vagy, azzal örömet okozol azoknak, akik szeretnek téged. A párodnak, a szüleidnek és persze a gyerekeid is boldogok attól, ha az ő anyukájuk a legcsinosabb.

5.   Azért, mert öltözködéssel kifejezheted magad, üzeneteket küldhetsz a külvilágnak, egyéniségedről, vagy a pillanatnyi hangulatodról.

6.   Azért, mert az öltözködéssel kiélheted kreativitásodat.

7.   Azért, mert a szépség gyógyító hatással van rád és környezetedre, nem szabad hát elfojtanod.

8.   Azért, mert a ruhák segítenek neked, hogy felhívd magadra a figyelmet.

9.   Azért, mert a kinézeted segít neked abban, hogy közeledjenek feléd az emberek.


10. Azért, mert az, hogy milyen öltözékeket választasz izgalmas játék és hatással van a külvilágra. Egy olyan hatalom a kezedben, amellyel folyamatosan visszaélhetsz.

11. Azért, mert tudod, hogy a  ruhák  vásárlása, ha tudatosan végzed, befektetés. Befektetés önmagadba, hiszen célod elérésére használod őket, s ez megtérül majd.

12. Azért, mert ha ápolod és szépen becsomagolod a testedet, azzal megtiszteled, s ez elengedhetetlen feltétele a boldog életnek. 

13. Azért, mert ha ápolt vagy, jól öltözött, akkor az azt jelenti, hogy tiszteled és szereted magad. Ez másokból is tiszteletet  és szeretetet vált majd ki.

14. Azért, mert ha elsajátítod a trükköket, alkalmazni tudod a szabályokat, megszabadulsz az állandó aggodalmaktól a kinézeteddel kapcsolatban,s végre békében élhetsz.

15. Azért, mert ha gondosan, jó ízléssel válogatod össze a ruháidat, akkor mások elhiszik rólad, hogy a munkában és a párkapcsolatban is odaadó, gondos és finom vagy.

Ha csak egyet tudtál kiválasztani a 15 szempontból- amit nem hiszek, de lehet-, amiért érdemes végigmenned a változásodhoz vezető úton, már megéri belevágni.
Vagy tudnál nekem írni egyéb gondolatokat arról, hogy te miért tartod fontosnak, hogy odafigyelj a kinézetedre és a legjobbat hozd ki magadból?
Előfordulhat, hogy valamit kihagytam...

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr751397596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása