Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Pizsamában nem mondunk híreket

2009.10.21. 21:33 :: Dunai Anita

 

 

 

A hírekben komoly dolgokról beszélnek. Még akkor is, ha a tv2 híradójáról van szó. Rablások, gázolások, vírusok, kicsit sem vicces témák, ugyanakkor a műsorvezető öltözéke nem sugallja ezt a komolyságot.

Andrea gyönyörű és minden tökéletesen áll rajta, nem ezzel van probléma. De  a híradóban szerintem az lenne a cél, hogy a műsorvezető hitelesnek tűnjön, arra figyeljünk, amit mond, komolyan vegyük őt, bizonyos távolságtartó eleganciával tárja elénk a nap eseményeit.  Ha Andrea pöttyös ruhája egy selyem otthonkához hasonlít, akkor ez az üzenet semmiképpen nem jön át.  Valami ellentét van a kép és a tartalom között, s ez zavaró. A nézők többsége valószínűleg nem tudja mi baj, mégis érzi hogy hiányzik a tartalom megerősítése, s vajon tényleg ez lenne a célja egy híradónak? De lehet, hogy tévedek és tudatos, jól átgondolt lépésről van szó. Talán pont a hírek súlyát akarja ellensúlyozni Andrea öltözéke. Talán örülnünk kellene annak, hogy olyan megnyugtató érzés száll meg bennünket, amit akkor éreztünk utoljára, amikor anyukánk lefekvés előtt mesét olvasott nekünk pizsamában. Hát persze! Biztosan az volt a céljuk, hogy  Andrea kinézetével elemeljék a valóságtól a tényeket, így legalább nem adjuk át magunkat annyira a rút valóságnak, és szépen nyugovóra térhetünk.  Köszönjük!

| More

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr321466457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám72 (törölt) · http://juditesadam.blog.hu/ 2009.12.15. 14:44:26

Lehet, hogy csak rosszul érzem, de mintha a volt munkahelyed különösen a bögyödben lenne.
Vagy csak túl sokat nézed a TV2-t.
Én szinte sosem.
Na jó, Noémi miatt néha igen :-)
(hazudtam)

shoelaces 2010.01.20. 21:32:48

Lehet hogy Anita a tv2 től jött, lehet hogy nem, de mindenképp igaza van a noémi kérdésben. Meg az egyéb közszereplőkérdésben is. Egy nagymellű nő sosem lehet annyira nagyképű és balfék, hogy zsabós blúztól váljon éppen kidurranófélben lévő disznógyomorrá, vagy egy gyerekméretű zakó tegyea melleit egy szafaládéhoz hasonlóvá.
Mindez amit látunk a magyar tv képernyőjén, csak azt erősiti meg bennem, hogy a gésababák országa vagyunk. Nem lényeges, hogy milyen drága, hogy mennyire nem illik rám....a stricim kifizeti. A legtöbb nő ma igy gondolkozik magyarországon, és ezeknek a leképeződményei a mi drága noémin.
És ha az anita felhivja ezekre a blődségekre a figyelmet, hát aláirom!
Hozzáteszem én is csak magamban foglalkoztam a témával(hát jó, ilyen letta világunk, el kell fogadni, öregszem.) Nos, ugy tűnik itt mégiscsak valós problémáról van szó
süti beállítások módosítása