Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Segítség! Mit vegyek fel, ha kicsi a mellem?

2010.01.19. 00:31 :: Dunai Anita

Ha zavar, hogy kicsi a melled, bosszant, hogy nem tudsz normálisan felöltözni, mert mindenben teljesen laposnak érzed magad, ne csüggedj, van más megoldás is,  mint a szilikon.
No, persze ezek mindössze optikai trükkök, vagyis olyan öltözködési fortélyok, amellyel ruhákkal becsomagolt megjelenésedet ugyan javíthatod, de a meztelen igazságon nem segít.

 

Ennek ellenére az a véleményem, hogy mindenkinek ismernie kell ezeket a szabályokat, hiszen az életünk nagy részét mégiscsak ruhában töltjük, s egyáltalán nem mindegy, hogy milyenben.

Azoknak az embereknek a nagy része akikkel nap mint nap találkozunk, érintkezünk, kapcsolatba kerülünk egyáltalán nem lát bennünket soha a büdös életben levetkőzve, így aztán a legnagyobb nyugalommal bevethetjük praktikáinkat. Anélkül, hogy túlzott jelentőséget tulajdonítanék munkámnak, nyugodtan kijelenthetem, hogy sokkal fontosabb az a kép, amit felöltözve mutatunk, mint amilyen a valóság. Vagyis egyáltalán nem kell tökéletesnek lennünk ahhoz, hogy annak tűnjünk.
Nem tudom eldönteni, mi lehet a jobb. Akinek kicsi a melle, az mindenáron nagyot szeretne, aki azonban jelentős méretekkel rendelkezik, az görbén tartja magát, nehogy valaki észrevegye ezt. Ki érti ezt?
Az biztos, ha a kis mellet előnytelen ruhadarabokba bújtatjuk, akkor jól felhívjuk a figyelmet erre az aránytalanságra.

Kezdjük talán azzal, hogy milyen darabokat kell messzire elkerülnöd, s bármennyire is szép a színe, tetszik a mintája, és még az ára is kedvedre való, még a próbafülkébe se vidd be. Előfordulhat, hogy a szűk próbafülkében, térdig porcicák között, rossz világításnál, amikor már túl szeretnél lenni a kiválasztáson és élvezni a beszerzés örömét, nem látod reálisan, hogy a magadra öltött darab valóban előnyös-e. Úgyhogy legjobban teszed, ha az üzletekben csakis olyan fazonokat emelsz le a polcról, vállfáról, amelyek megfelelnek azoknak a szabályoknak, amelyek a te alkatodhoz illenek. Ez a titka a jólöltözöttségnek.

Szóval, mit ne vegyél fel még véletlenül se.

A mély dekoltázs a kis mell esetében csakis, kizárólag a hiányra hívja fel a figyelmet. Mintha egy hirdetőtáblát akasztottál volna a nyakadba, figyelem, mindenki nézzen ide, nincs semmi a dekoltázsomban!

Mindig magasan záródó felsőt kell viselned, legyen az garbó, kerek nyak vagy csónakkivágás 

Ha mégis akadna szekrényedben néhány mélyebben kivágott felső, azok alá minden esetben húzz fel egy magasabban záródó top-ot. Nyugodtan hord félvállas, aszimmetrikus fazonokat, ezeket neked találták ki.

Két irányt követhetsz az öltözködésben, ha túl kicsi a melled. Vagy volumenekkel a mell környékén optikailag nagyobbítod, vagy eltereled róla a figyelmet.
Az előbbinél el kell helyezned valamit a melled környékén. Lehet az fodor, zsabó, zsebek, díszítések a felsőn, egy többször körültekert lánc, egy nagyobb medál, sál. Vagy a fazonokkal is elérheted ezt a hatást. Legyen valami vízszintes csík, szabásvonal a melled környékén. A pánt nélküli felsőkről sokan tévesen azt hiszik, hogy a nagymellűeknek állnak jól, pedig dehogy. Ez a vízszintes vonal számodra ideális. Ha több réteget viselsz egymáson, akár elütő színekben, akkor is ez a vízszintes vonal ismét kialakul, s ez mindig nagyobbnak mutat. Bújtasd a felsőtestedet világosabb színekbe, ez szintén erősít. A mell alatt elvágott fazonok, a húzott felsők szintén nagyobb volumeneket eredményeznek. Egy kicsit bővebb felsőrész, széles övvel összefogva, szintén jótékonyan támogatja mellbőségedet. A japán ujj, raglán ujj szintén ezt teszi, de csak abban az esetben, ha vékony vagy. Ha nem, akkor mindig a szűkített fazonok és a magas karkivágás mellett dönts.
A blézerek kihajtója lehet szélesebb, jól állhatnak neked azok a dzseki vagy szafari stílusú blézerek, amelyeken mellnél zseb van. A magasan záródó, katonai jellegű, akár dupla sorban gombolódó kabátok, blézerek szintén előnyösek.
Ha az elterelő hadműveletet választod, akkor ki kell jelölnöd azt a testrészedet, ahová a figyelmet irányítani szeretnéd. Az öltözködésben mindig van egy fókuszpont, amelyre legelőször felfigyel a külső szemlélő. Ha szépek a lábaid, akkor ne dugd el! Egy rövidebb szoknyával, sorttal máris elérted, hogy észre sem veszik kisebb melleidet. Ha nem akarod feltétlenül mutogatni a lábaidat, de alul viseled a élénkebb színeket, mintákat, merészebb fazonokat, szintén elvontad a hangsúlyt a felsőtestedről.

Egy szexi trükk, amit estélyi ruháknál is bevethetsz.
Ha szép a hátad, de kicsi a melled, akkor az elöl magasan záródó felsőd vagy ruhád hátul nyugodtan lehet mélyen kivágott. Ez összezavarja majd a külvilágot, minden szempár a oda szegeződik majd, hiszen a hát izgalmas testrész.
A melltartó szerepe nagyon fontos a te esetedben,  ma már annyiféle mellnagyobbítós darabot kínálnak az üzletek, hogy biztosan találsz számodra megfelelőt. A szivacs vagy szilikonbetétek kitöltik a hiányzó részeket.
Ne csüggedj hát, s ne feküdj feltétlenül kés alá! Fogadd el alkatodat, keres olyan sztárokat, akik ugyanolyan méretekkel rendelkeznek, mint te, nézd meg például, hogy a modelleken milyen tökéletesen állnak a ruhák, pedig nem lehet azt mondani, hogy a mellbőségük túlságosan csábító lenne. A kis mell elegáns, törékeny, finom külsőt kölcsönöz neked, használd ki!

| More

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr131683682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gladia Delmarre 2010.01.19. 13:26:12

ezért a posztért (is) hálás köszönet! jó sok hasznos tudnivaló, annak különösen örülök, h a pánt nélküli ruha hordható, sőt előnys, mert én eddig épp emiatt nem mertem venni ilyesmit (inkább fel sem próbáltam).
kérdés: ilyesmi kétsoros kabátka hol kapható? olyan régen szeretnék.

érzelmikáosz · http://erzelmikaosz.blog.hu/ 2010.02.13. 18:37:50

Tényleg jó ez a poszt! Én is sok pánt nélküli felsővel rendelkezem, szeretem is őket, de mivel hihetetlen szélesek a vállaim, csak hatalmas nyaklánccal vagy kiengedett hajjal merem hordani... :(
süti beállítások módosítása