Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Miért bántjátok ezt a szegény Noémit?

2009.10.21. 18:59 :: Dunai Anita

 

 

 

Noémi szexi csaj, biztosan kedvelik őt a pasik az időjárás jelentés élén. Észrevettem azonban, hogy mostanában sehogy sem találják el az öltözködését.   Biztosan nem lehet egyszerű, lehet, hogy nem is a stylist hibája, lehet, hogy hiába cipelnek neki oda jobbnál jobb cuccokat, elképzelhető, hogy nem tetszik neki az, ami valóban jól állna rajta  és olyannak szeretné látni magát, amilyen sohasem lehet.

Régebben Noémi egy elképesztően, szinte túl vékony lány volt. Fura módon azzal, hogy megnagyobbította melleit, valahogy az egész felsőteste megerősödött.  Nem értem azonban, hogy miért öltözködik annak megfelelően, mintha még mindig lapos és pálcika lenne?
Szinte minden egyes ruhadarabjával a felsőtestét erősítik, holott arra az égvilágon semmi szükség nincsen. Nem a melleit emelik ki, mutatják meg finoman, de érzékien, hanem a hátára, vállaira, karjára irányítják a figyelmet.
Olyan zárt csónakkivágásba bújtatják, amelyet csak a deszka típusú lányok viselhetnének. A pink fekete összeállítás, amely már önmagában is borzasztóan igénytelen , három erőteljes vízszintes vonalat húz a felsőtestre, szépen szélesítve azt.
Egy dolog nem látszik, az a melle.  Egyébként nagy mell alá közvetlenül felvenni egy ilyen fekete övet megbocsáthatatlan hiba, főleg  ilyen karkivágással. 

Tökéletesen egybefüggőnek mutatja ugyanis a felsőtestet. Az a vékonyka lánc ugyan függőleges vonalat jelenthetne, de erőtlen próbálkozás, ráadásul nem is tudatos, ebben biztos vagyok.
Szegény Noéminek legtöbbször a haja is maga a rettenet, a színétől kezdve a formáján át,   az arc karakteréhez, az arányokhoz semmi de semmi köze.

Noémi kinézetével pont azt üzeni a magyar nőknek, amit nem kellene: mindegy mi van rajtad, milyen a hajad, ne törődj vele, ne gondold át, hogy mi lenne a legelőnyösebb, úgyis mindegy.
Na, köszönöm, de ezt nem szeretném a tévében látni, ezt sajnos a legtöbb nő magától is kitűnően fújja.
A tévében, ahol sminkesek, stylistok, fodrászok dolgoznak a műsorvezetők megjelenésén, ott átgondolt, ápolt megjelenéseket szeretnék látni, amelyek irányítják a nézők ízlését, amelyektől kedvet kapnak a nők, hogy foglalkozzanak magukkal.


Szerintem a férfiaknak is csak az a része nem észlel semmi hibát Noémi kinézetén, aki mást nem vesz észre csak a nagy melleket és a miniszoknyát.
Legyen nagy mell, legyen szexi kinézet, legyen miniszoknya, legyen finom erotika az időjárás jelentésben, ha ez emeli a nézettséget, de könyörgök, ne az ápolatlanság és az igénytelenség üvöltsön a képernyőről!

| More

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr431466028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kommentkomment 2009.12.09. 21:18:52

Üdv!
2 dolgom eléggé megakadt a szemem! Az első: "A pink fekete összeállítás, amely már önmagában is borzasztóan igénytelen ..." <- Mi baj van ezzel a 2 színnel? A másik: "Egyébként nagy mell alá közvetlenül felvenni egy ilyen fekete övet megbocsáthatatlan hiba ..." <- Mi baj az övvel? Nagy mellem van, és speciel én imádom a deréköveket, mert remekül fel tud dobni bármilyen felsőt szinte, ha egyszínű. Nem értem ... ha nagy a mellem, nem hordhatom azt amit szeretnék és bújjak el???
Végül, nem egy képet láttam hírességekről, akár újságban, akár az interneten ahol a denevérujjú felsőket, övvel dobják fel a derékon. Akkor a hírességek stylistjainak is ízlésficama van?

aiisha 2009.12.11. 10:00:09

@kommentkomment: Szia! Szerintem itt Anita arra gondolt, hogy a nagy mellek + denevérujjú bő felső + mell alatt kötött öv, amely ráadásul színben elég nagy kontrasztot képez a felsővel, így többször is "elvágja" az alakot vízszintesen, együtt gyilkos kombináció.
Nézd csak meg, nem úgy néz ki, mint egy töltött galamb?
Ha neked nincs bajod a nagy melleiddel, szereted őket, és alakot követő szabású, mély V nyakú felsőhöz veszel ugyanolyan színű övet, mint a felsőd, az szerintem nem lehet olyan rossz.
Egyébként meg persze hogy azt hordasz amit csak akarsz, legrossazbb esetben előnytelenül fog állni...
A bő denevérujjú felső övvel a sovány, csontos, kismellű celebeken jól mutathat. Mindenki a saját testalkatának megfelelően öltözködjön!

Dunai Anita 2009.12.12. 13:30:28

Köszönöm, hogy helyettem is válaszoltál. Ehhez nincs mit hozzáfűznöm.

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2009.12.12. 19:11:41

Évek óta röhögök rajta, hogy ez a szegény Noémi mennyire béna ruhákat vesz fel. Nem elég az, hogy akkora melleket csináltatott mint a feje, de még szét is állnak, igy nagyon erősnek néz ki a felsőteste. Eszerüen nem találta meg az új testalkatához való ruhákat. Mindig vagy nagyon parasztosan minit, vagy nagyon hájkifittyentős feszülőset vesz föl. Ha eltalálja véletlenül a fazont, akkor meg valami ijesztő szinben pompázik. A helyében hosszú egyenes vonalú nadrágot vennék föl (nagyon) magassarkú cipővel. Valami helyes ingblúzzal, amit biztosan nem tud begombolni a mellein, de félig kigombolva valami szinben egyező pántos toppal megoldható.
És könyörgöm ez a gránátalma színű haj már 4 éve kiment a divatból!

BigGeorge (törölt) · http://biggeorge.blog.hu/ 2009.12.15. 14:19:16

Ne bántsátok a földimet!!!
Noémi jó nő.
A nagy dudák meg jobbak, mint a kicsik, ezt minden pasi aláírja. Szerintem kicsik az implantátumai.

Mit vártok egy újságárúslánytól?
Bár beleolvashatott volna a divatlapokba, amikor az üzletben unatkozott, az talán meglátszana rajta.
Már megint az epém... jajjj.... :-)))))

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2009.12.25. 12:30:32

durván el vannak torzítva a képek..mint az oviban ..komolyan, tiszta szánalom.

Dunai Anita 2009.12.25. 22:32:09

Nem értem... A képekkel az égvilágon semmit sem csináltam, egyszerűen lefotóztam a képernyőt. Egyáltalán nem célom, hogy Noémit csúnyábbnak mutassam, kedvelem őt, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy milyen az, ha valakit állandóan előnytelen ruhákba öltöztetnek. Néhány szabályt kellene csak betartani és mindig tökéletesen festene, hiszen valóban jó csaj.

eva63 2009.12.28. 12:33:56

a még nagyobb mellekre szabott elonyos kreáció-tippeket éjjel nappal szívesen látnám

zygy 2009.12.28. 12:38:35

nem is te torzítottad el, hanem az LCD tv-d.
az tv2 adása más képarányú mint a tévéd.
a tv "laposabb" ezért összenyomja a képet.
ezért látszik mindenki kövérebbnek.

Dunai Anita 2010.01.04. 15:11:34

@eva63:
jó ötlet! megírom őket!!!

Macsus 2010.10.07. 13:09:53

Noémi szerintem sem rossz csaj...de borzasztó ruhákban van, és a haja is mindig gáz!
Azért a férfiaknak még mindig a nagy mell számít és semmi más. Hiszen ő maradt a tv csatornája egyetlen női időjósa...pedig Onyutha Judit sokkal szebb volt...mert volt stílusa, mindig kifogástalan, és elegáns volt! Persze neki nem lehetett sohasem belátni a dekoltázsába...
Noémi változhatna...
süti beállítások módosítása