Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Kinek szól ez a blog?

2009.09.21. 18:37 :: Dunai Anita

Ne olvasd  ezt a blogot, ha tökéletesnek érzed az alakodat, ha tudod, hogy bármit megveszel az csodálatosan áll rajtad.
Semmi hasznosat nem tudok neked nyújtani, ha  teljesen elégedett vagy magaddal, amikor tükörbe nézel, és az égvilágon semmi, de semmi kétséged nincs a ruhák összeválogatásával kapcsolatban sem. 
Különben is, neked aztán ne mondja meg senki, hogy mit vegyél fel.
Akkor sem jársz jó helyen, ha csupán a legújabb irányzatok érdekelnek, s az, hogy a nagy márkák milyen új vívmányokkal rukkoltak elő.

Engedd meg, hogy gratuláljak neked, azon kevesek közé tartozol, akik önbizalommal telve, elégedetten lépnek ki az utcára. Te vagy az, akinek tökéletes ruhatárából csak ki kell emelni egy tökéletes darabot, s azt tökéletes testére ölteni.
Őszintén remélem, hogy az eredmény valóban ilyen ámulatba ejtő, amilyennek te elképzeled...

Nem vagy az én emberem, akkor sem, ha a külsőségek egy cseppet sem érdekelnek. Ha csodálatos belső tulajdonságaidra helyezed a fő és egyetlen hangsúlyt, s lenézel mindenkit, aki olyan felszínes ügyekkel foglalkozik, mint smink, öltözködés, hajviselet.
Nem pazarolsz időt a csomagolásra, az áru a lényeg, aki kíváncsi rá, majd rádtalál. Persze, ha nem retten vissza az ex férjed kinőtt pólójától és a tizedik évfordulóját ünneplő bő, bokáig érő szoknyádtól.
Tényleg jól érzed magad a bőrödben?



Aztán vannak olyanok, akiket érdekelne a kinézetük, akik szeretnének  változtatni, de annyira elveszítették minden önbizalmukat, hogy csak kifogásokat keresgélnek.
Majd ha lefogytam, akkor többet foglalkozom magammal.
Majd ha megnőnek a gyerekek, akkor több időm lesz.
Majd ha kilábalok az anyagi gondjaimból... S ezzel éveket, akár évtizedeket is eltöltenek...  Igazán, nem is akarnak változtatni semmin.
Na, ők is feleslegesen töltik itt az idejüket.

Milyen olvasókat szeretnék hát?


Akik pontosan tudják, mennyire fontos a kinézet, s szeretnének itt és most  azonnal javítani a külsejükön.
Akik felismerték, hogy valójában fogalmuk sincs, mi áll jól nekik és szeretnének végre  valami értelmes támpontokat kapni ebben a  kérdésben.
Akik  véget szeretnének vetni, eddigi összevissza, hirtelen felindulásból történt vásárlásaiknak, amelynek eredménye a legtöbbször az lett, hogy az áhított ruhadarabok a szekrény mélyén a feledésbe merültek. 
Akik nemcsak megismerni akarják, a legújabb irányzatokat, s ész nélkül követni, hanem  átgondoltan csak azokat beemelni a ruhatárukba amelyek valóban illenek hozzájuk.
Akik a divatot csupán arra  akarják használni, hogy felfrissítsék, maivá tegyék megjelenésüket.

Olyan olvasókat szeretnék, akik tisztában vannak azzal, hogy a kinézetüket saját javukra fordíthatják az élet bármely területén, s ezt tudatosan ki is szeretnék használni, meg szeretnék tanulni, hogyan.

Biztos vagyok abban,  ha magadra ismertél ebben az utóbbi bekezdésben, akkor nem fogsz csalódni az oldalban és naponta találsz majd valami olyan információt, amely a javadra válik.



 

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr971397581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása