Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Móni

2009.11.06. 11:22 :: Dunai Anita

 

 

 

Hogyan látja magát?
Ha teheti, inkább sehogy.
Móni tökéletesen ápolt nő, mindene rendben van, de ennél több törődést nem engedélyez magának.

Az öltözködésére csak legyint, á, majd ha lefogytam, akkor foglalkozom magammal, addig minek. Az évek alatt szép módszeresen felmászott kilókkal Móni állandó harcban áll. Millió fogyókúrát kipróbált, amelyek eredményeképpen leadott néhány kilót, majd gyorsan visszaszedte a dupláját. Ismerős ugye?  Úgy érzi amíg nem éri el a tökéletes súlyát, nem érdemes tükörbe néznie, hiszen lehetetlen, hogy akár egy cseppet is elégedett legyen az eredménnyel.


Hogy látom én őt?

Szeretném rávenni Mónit, hogy addig is foglalkozzon külsejével, amíg nem tudja ledobni magáról a felesleges kilókat. Addig is szeresse a testét, próbálja a lehető legtöbbet kihozni magából. Nem azt mondom, hogy ne fogyókúrázzon, ne akarjon változtatni a testén,sőt, biztatom is erre, csak annyit kérek, hogy az odavezető utat is használja ki. Hiszen így is vonzó nő, s ha ezt ő is észrevenné, akkor sokkal több ereje lenne végigcsinálni ezt a folyamatot. Tudom, hogy hiába csináljuk most meg a lehető legszebbre, úgysem lesz elégedett magával,  hiszen a kilókat nem tudom lefaragni róla, ő pedig úgy szeretné látni magát. De mindenképpen szembesíteni akarom azzal, hogy felfedezze magában azt a nőt, akivé válni fog. És amíg ezt eléri, addig is legyenek olyan pillanatai, amikor tetszik magának. Ennek érdekében készül a smink, a haj és az öltözék is.

Az eredmény


Móni vékony szálú haja tökéletes kezekben van, hiszen Karika Zsolt mesterfodrászhoz jár sok sok éve. Most csak egy frizurát készítünk, vágás nélkül, csak a hullámait frissítjük fel egy hajsütő vassal, s a tövét megemeljük, hogy ne tapadjon annyira a fejére.
Kata natúr árnyalatokat használt a sminkhez, s néhány tincses pillával kinyitotta a tekintetet. A barna szemeket mindig kontúrozni kell, ezért egy vékony tusvonalat húzott a pillák tövébe. Az orcákra hamvas rózsaszín pír került, a szájra natúr szájfény, amely egy kicsit teltebbnek mutatja Móni ajkait.



A ruháknál egy elegánsabb stílust választottam, mert Móni szinte mindig sportos vonalakat választ és szerettem volna, ha látja a különbséget. Természetesen monokróm árnyalatokba öltöztettem, hiszen ez nyújtja leginkább az alakot. Ennek érdekében még a a hosszú, nyitott blézerrel függőleges vonalakkal vágtam el hosszában a testét, persze csak optikailag Móni tökéletes szoknyahossza a térd alatti, mert ez a lábának legszebb részére hívja fel a figyelmet, mégpedig a vékony bokára Mindenképpen arra bíztattam Mónit, hogy minél sűrűbben járjon szoknyában és hozzá magas sarkú cipőben. A cipő sarka nem lehet tűsarok, hiszen az nem illene Móni arányaihoz.  Mindig mélyen dekoltált felsőt kell viselnie és a nyak köré se sálat, se nyakláncot nem szabad tennie.

Móni ruháit a Mammut II-ben lévő Ulla Popken üzletből válogattam össze.

Ötletek:
1. Móni haját a L’Oreal Studio Line Volum’max hajhabbal formáztuk, amely hosszantartó, dús hatást biztosít a frizurának anélkül, hogy elnehezítené a haját. Ultrakönnyű, használata egyszerű. Vitaminokat tartalmazó összetétele tiszteletben tartja a haj természetes állapotát.










2. A dús szempillák titka: szuper méretű spirálkefe és Hydra-Kollagénben gazdag összetétel, a lélegzetelállító dúsításért. Mindezt a L’Oreal új szempillaspirálja, az EXTRA VOLUME COLLAGENE biztosította Móni pillái számára, fekete színben.
A spirálkefe kétszer nagyobb, mint egy klasszikus L'Oréal volumenizáló spirálkefe - a gyors dúsításért. A megfelelő mennyiségű festéket viszi fel minden egyes szempillára szinte csomók nélkül,s ettől a pillák azonnal dúsnak látszanak.

 

| More

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr661504462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titi71 2009.11.06. 22:33:33

Szerintem nagyon jó a változás és még jobb lehet,ha teszel érte Mókus:)

fannykata 2011.08.22. 22:19:48

A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll jól...)A monokróm helyett inkább egy világosabb kabátot adtam volna rá, persze kigombolva, sokkal jobbal elszeletelte volna az alakját hosszában. A sminkje szép, és jók a lábai, egyet értek a szoknya viseléssel!
Üdv
Kati
süti beállítások módosítása