Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Birkózás a szekrénnyel

2009.10.24. 12:00 :: Dunai Anita

 

 

 

Ez valóban kemény menet lesz. Nem panaszkodhatsz, hagytam neked néhány napot, hogy barátkozz a teszt eredményével és értelmezd azt. Most a szekrényeddel szemben kell megvívnod a csatát.
Kérlek közelítsd meg az objektumot, nyisd ki és nézz bele. Tele van ugye? Milyen érzés tölt el, amikor szemben állsz  vele? Kellemes, bizsergető, szinte magadhoz ölelnéd valamennyi ruhadarabodat és azonnal belebújnál valamelyikbe?


Ha ilyen, akkor nincs semmi teendőnk, lélegezd be mélyen ezt a csodálatos energiát majd csukd be az ajtót és nézz valami egyéb elfoglaltság iránt.
Hogy nem ennyire rózsás a helyzet? Netán hirtelen mintha gyomorszájon vágtak volna, inkább kényelmetlen érzésed támadt? Vagy nem is érted mi történik a szekrényedben, mi ez a rengeteg ruha, amelyből egyet sem tudnál jó érzéssel kiválasztani?
Vagy talán van egy két elfogadható darabod, de a nagy részét a ruháidnak sohasem vetted még fel, s nagy valószínűséggel az idők végezetéig ott rostokolhatnának a polcokon, akkor sem nyúlnál hozzájuk. Végtelen sok változat létezik, mindannyian másképp vagy nagyon hasonlóan, módszeresen építgetitek fel azt a ruhákból  álló bástyát, amely azután megakadályozza az áhított kinézetetek megvalósítását.
De most itt az ideje, hogy leromboljuk a falakat!
Először is mindent ki kell szedned a szekrényből, maradéktalanul. Teljesen üres, szépen kitörölgetett, csillogó villogó polcokra és vállfákra fogod visszapakolni az arra érdemes ruhadarabokat. Ahhoz, hogy megállapítsd melyek ezek, szükséged lesz egy tükörre és a személyre szabott elemzésedre, valamint a saját jegyzeteidre. Hogyan? Te azt már fejből tudod? Köszönöm! Csodálatos vagy!

Kezdjük a ruhadarabok egyenkénti ellenőrzésével.

Megfelel-e azoknak a szabályoknak, amelyek az elemzésben szerepelnek?
Igen? Akkor felpróbálhatod.

Nem kicsi, nem nagy?
Nem húzódik, nem vág be,  nem bő, nincs elszakadva, tiszta, illatos, kifogástalan ?

Biztos? Na jó, akkor visszamehet.

Ha valamely szempontnak nem felel meg, akkor alkoss kupacokat,- szennyes, megvarrandó, satöbbi-és helyezd oda.

Már akkor elbukott a ruhadarab, amikor ellenőrizted, hogy hasonlít-e az elemzésben leírtakhoz?
Nos, akkor fel sem kell próbálnod. Könyörtelenül meg kell szabadulnod tőle.
Sajnálom, de nem alkudhatunk meg,  nem érhetjük be majdnem jó öltözékekkel.

Olyan szép története vannak annak a bizonyos blúznak?

Őrizd meg őket emlékezetedben! De ne vedd fel többet... Micsoda?

Igaz, hogy nem vetted fel még ezt a nadrágot, igaz, hogy hirtelen felindulásból vásároltál, és már akkor érezted, hogy nem az igazi, de lehet, hogy egyszer még jó lesz?

Megnyugtatlak, nem lesz jó. Sohasem fogod magadra húzni...

Vagy  mindössze annyi a gond, hogy hosszabb a szoknya, mint amit tökéletes hosszként megállapítottál magadnak?
Tedd a megvarrandó kupacba...

Igaz, hogy nem áll jól,-mondod morcosan, mintha velem akarnál vitatkozni - de olyan kényelmes, és különben is jó lesz majd kutyát sétáltatni, vagy kertészkedni, vagy mit tudom én mire?
Nos, rendben van.
A kutyasétáltatós -kertészkedős öltözékeket nem tárolhatod együtt a legjobb darabjaiddal, ezt beláthatod. Alkoss egy külön polcot, rejtsd el őket egy másik szekrényben, tartsd távol tőlük.

Nem baj, ha csupán néhány darab árválkodik a szekrényedben a nagy szortírozást követően.

Légy büszke magadra. Sokkal többet ér egy-két tökéletes darab, mint rengeteg előnytelen holmi. Különben is, a most még gyér telítettség hamarosan megtelik majd olyan kedves új szerzeményekkel, amelyeket örömmel üdvözölnek a bent tanyázó őslakók.
Jelenleg nem állsz úgy anyagilag, hogy hipp hopp másik ruhatárat vásárolj magadnak?
Nem baj, apránként, egyesével is beszerezheted a holmikat, sőt legjobb, ha lassan, megfontoltan építed fel új külsődet. Ezentúl csak olyan holmikért adsz majd ki pénzt az üzletekben, amelyeket később viselni is fogsz. Hihetetlen, ugye?

Következő alkalommal arról szeretnék írni, miért nincs szükséged sok ruhára ahhoz, hogy jól nézz ki.
De addig is engedd meg, hogy gratuláljak-ha végigcsináltad ezt a selejtezést. Hatalmas tettet hajtottál végre a tökéletes kinézeted érdekében. És még barátnőid, rokonaid is jól jártak a nekik ajándékozott cuccokkal.
Milyen érzés, hogy ennyi jót cselekedtél???

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr731471490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása