Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Legyen saját stílusod!

2009.11.25. 17:30 :: Dunai Anita








Aha, de mit jelent ez és hol keressem?

Legyen saját stílusom. Köszi. Jó napot kívánok, szeretnék egy saját stílust vásárolni. Melyik üzletbe fordulhatok hasonló igénnyel?

Nos megsúgom, bármelyikbe! De addig jobb, ha egyikbe sem teszed be a lábadat, amíg fejben ki nem alakítod a saját kinézetedet. Addig úgyis csak összevissza vásárolnál még több olyan holmit, ami a szekrényed alján landol s nagy valószínűséggel sohasem veszed fel.

 

 

Hiába követed a divatot, ha nem tudod a saját képedre formálni, semmit sem ér. A stílust csak lassan lehet kialakítani, lépésről lépésre, nem egyszerre. Általában nem a tizenéveseknél alakul ki; ahogy kiteljesedik a nő, rájön sok mindenre, rátalál a neki tetsző holmikra, kiválasztja a márkát, azt, amelyikben valóban szépnek érzi magát. Ahhoz, hogy megtaláld az igazán kellemes és önbizalommal teli érzést, sokat kell szelektálnod, meg kell szabadulnod azoktól a ruhadaraboktól, amelyeket egyszer talán igen, másodszorra azonban már nem vettél fel.
Csak magadra számíthatsz ebben a fejlődésben, nem kérheted kölcsön a barátnőd, anyukád vagy a szomszéd stílusát, hiába szeretnél ugyanolyat. Hallgasd meg amit mondanak, de tudd, hogy nem mindig őszinték. Ki bántaná meg a legjobb barátnőjét azzal, hogy nyíltan megmondja: legújabb ruhája egyszerűen borzalmasan áll rajta. Figyelj a csendre, a vélemények elhallgatására, a finom jelekre.

 

 

Bízz a márkákban, amelyek önbizalmat adnak neked. Amikor kiválasztottad már ezeket, s tudod, hogy bátran hordhatod a holmikat, amit ott vásárolsz, na akkor jön a következő lépcsőfok. A márkát is saját képedre kell formálnod. Nem úgy veszed meg, ahogy a kirakatban összeállították vagy a bábukon látod. Ne feledd, a total look mindig a saját stílus ellensége. Ha el tudsz szakadni attól, amit beléd akarnak sulykolni – csupa jóindulatból persze, hiszen nagy segítség ez a tévelygőknek –, már félig nyert ügyed van. Az egyediséget a színek párosításával és a kiegészítőkkel is fokozhatod, de ide tartozik a hajviselet, a smink, a beszéd, de még a mozdulatok is.
A stílusod kialakításánál természetesen nem hagyhatod figyelmen kívül az életviteledet sem. Hiába imádod a sportos szereléseket és az edzőcipőket, ha minden nap szigorú dress code előírásoknak kell megfelelned a bankban.
A stílus arról a képről árulkodik, amelyet legtitkosabb fiókjainkban őrzünk magunkról, és arról, amilyen képet szeretnénk magunkról közvetíteni másoknak. Jó esetben e kettő egészen megdöbbentően hasonlít egymáshoz.
Persze segítséget mindig kérhetünk. Például kedvenc sztárjainktól. Hidd el, az is egy kiindulási pont, ha azt elemzed, miért pont ő tetszik neked, mi az benne, amit utánozni szeretnél?
A divatlapok is hozzájárulnak a maguk módján stílusod megtalálásához. Mert tálcán kínálják neked a választékot, az irányzatokat, amelyeket vitathatatlanul ismerned kell ahhoz, hogy kiválaszd belőlük a hozzád közel állót.

 

 

A divatlapok megmutatják neked a divatot, ezt tökéletesen teszik. Nincs azonban elegendő oldaluk arra, hogy meg is magyarázzák, hogyan alkalmazd a különböző irányzatokat. Mit tehetsz hát? Hűségesen látogatod a divat.hu-t. Mi ugyanis nem sajnálunk sem időt, sem helyet, sem energiát arra, hogy a segítségedre legyünk. Fordulhatnál persze egy stylisthoz is, ha végképp elcsüggedsz és úgy érzed, sehol sem leled azt a fránya stílust, ami kizárólag téged jellemez, akkor ez nem is olyan rossz megoldás. Erről is írunk majd, de azt ajánlom, egyelőre ne csüggedj, ne add még fel!
Olyan sorozatot indítunk, amelyben végigvesszük a különböző stílusokat, öltözködési hangulatokat. Lehet, hogy az egyikben megtalálod magad. Aztán már csak a megfelelő ruhákat kell hozzá párosítanod, de ebben is ott leszünk melletted.
Na, készen állsz? Holnap indulunk!

 

 

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr341552060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása