Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Mit érdemes most olcsóbban megvennünk?

2010.01.04. 20:03 :: Dunai Anita

Bár még nem foglalkoztunk az új irányzatokkal, ezt ígérem, hamarosan megteszem,  addig egy kis ízelítőt adok abból a hangulatból, amely öltözködésünket 2010 tavaszán és nyarán uralni fogja.
Mindezt azért teszem, hogy tudd hogyan válogass a leárazott cuccok között.

S most nézzük, melyek azok a ruhadarabok, amelyeket biztosan hasznosítani tudsz a jelenlegi választék közül a következő szezonban, s amelyeket szerintem jócskán le fognak értékelni.

Az alkalmi választék biztosan olcsóbb lesz, s a csillogó, flitteres, fényes darabok nem mennek ki a divatból.


A hárem és buggyos nadrágok még mindig uralják a terepet. Persze a világosabb színek kerülnek előtérbe, de ha véletlenül találsz ilyet, feltétlenül vedd meg olcsóbban.

A válltömés folytatja nyomulását, nem adja fel, ezért érdemes egy ilyen blézert megszerezni.

Minden, ami nőies, elegáns, mint például egy szűk ruha, vagy egy térdig érő ceruzaszoknya, az belefér a tavaszi irányzatokba.

A pöttyös és a csíkos együtt kérezkedik  be a ruhatáradba a következő szezonban. Hátha rábukkansz valami ilyesmire!

A csíkos önmagában is nagy sláger lesz továbbra is, akárcsak 2009 telén.

A szakadt és koptatott farmernadrágok ugyanúgy feltűnnek a tavaszi nyári kollekciókban, mint az előzőekben.

A farmermellény a tavasz és a nyár egyik kötelező darabja lesz, legjobb, ha minél előbb a szekrényedbe akasztasz egyet.

Úgy tűnik, a drapériák, akár szoknyákon, akár ruhákon nem egy múló szeszély volt a téli szezonban, visszatérnek tavasszal is.

A földszínek és a púderszínek közkedvelt árnyalatok lesznek még a következő hónapokban is, sőt tovább is! Ne hagyd ki, ha a kezedbe akad valami hasonló tónus.


| More

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr181646158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gladia Delmarre 2010.01.05. 13:15:38

mániám a csíkos, főként a tengerészcsíkos:) nem mintha érdekelne, h divat-e vagy se, de ez azt jelenti, hogy bővíthetem a csíkos felsőim számát:P
szerencsére nem kap el a gépszíj, ha leértékelés van, általában határozott céllal megyek vásárolni (egyedül:)), és ha közben el is csábulok, 99%-ban tényleg olyan darabot veszek, amit azután tartósan használok.

spoilsport 2010.01.06. 15:40:44

és ne feledkezzünk meg a balerina szoknyáról sem!

Ádám72 (törölt) · http://juditesadam.blog.hu/ 2010.01.08. 11:14:03

Anita gratulálok a jó képekhez és összefoglalóhoz!
Pasiként csak annyit tennék hozzá, hogy a rengeteg szuper modell közül (itt a ruha+smink+haj+nő kombinációt értem alatta) kb 4 tetszett. A java rémísztő. De tudom, az én készülékemben van a hiba.
Főleg ezek a meggyalázott és autóból kidobott iskoláslányok voltak durvák:
indafoto.hu/stiluspercek/image/6485187-a805b5f8/247955
:-))

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.01.08. 18:07:39

@Gladia Delmarre: A csíkos nálam is örök favorit a felsőruházatnál. (pipa)
A szakadt szűk farmer szintén örök darab! (pipa)
Van többféle (buggyos)háremnadrágom. Én szerettem, mert kényelmes, de valahogy sosem arattam benne osztatlan sikert. Most a szekrény méllyére toltam nem biztos, hogy felveszem többet. (pipa)
Farmer mellényt tavaly beszereztem már (pipa)
Nude tonúsú ruhák nekem nem állnak jól, mert tulságosan "semmilyen" vagyok benne. (nempipa)
Csillogós flitteres ruhákból/felsőkből egy külön polcom van otthon és már két éve rendszeresen hordom őket napközben és este is. Hát istenem, én ilyen "szarka" vagyok. (pipa)

Gladia Delmarre 2010.01.10. 14:06:30

@barracud4: nekem már anyám is vadássza a csíkos darabokat:) és "szegény" gyerekeim is gyakran emlékeztetnek egy tengerészre:)
szakadt gatyám nincs.
háremnadrág sztem csak vékonyaknak áll jól, nekem is van 1, de csak akkor dicsérnek benne, ha egy bizonyos kiló alatt vagyok. most nem, szóval nem hordom:)
farmer mellényem sosem volt, de valahogy nem érzem szükségét. viszont egy farmerdsekit beújítanék.
nude színektől úgy nézek ki, mint a penészvirág.
a csillogóst szeretem mértékkel, de egyelőre nem szerzek be belőle túl sokat, majd ha munkám is lesz... vagy jó lesz előre betárazni?;)
süti beállítások módosítása