Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!

2010.01.26. 20:05 :: Dunai Anita

Most viccelsz, ugye? Elégedetlen vagy nagy mellméreteddel, mások meg szilikon betétekkel, műtétekkel igyekeznek pótolni hiányosságukat?

Jó, tudom, nem ennyire egyszerű a helyzet. Akinek kicsi van, az nagyot szeretne, akinek meg bőven jutott, az inkább eltüntetné. Van olyan ügyfelem, aki kifejezetten görbén tartja magát, hogy minél kevésbé legyenek feltűnőek a mellei.
Azért szeretnélek meggyőzni arról, hogy a nagy mell nagyon szexi és kívánatos. Nyert ügyed van bármilyen tárgyaláson, vagy üzleti megbeszélésen! És ehhez még kipakolni sem kell őket!
Most biztosan azt mondod, hogy jó, persze, nagy, de mennyire megereszkedett, és lóg.

Azért valljuk be, ezt kevesen látják és érzékelik. A mai melltartókínálat mellett olyan formát és fazont választhatsz, amely a legelőnyösebb számodra és biztos vagyok abban, hogy megtalálod a megfelelőt.
 

A melltartó nemcsak egy vágykeltő alsónemű, ennél sokkal fontosabb funkciói vannak.
Tart, emel, ha kell, formáz. A tökéletes melltartó nem vág be, nem enged kidudorodni semmit, nem csinál dupla mellet. Lehet, hogy kellő türelem kell hozzá, de nagyon fontos, hogy megtaláld az igazit! Megéri! Ha pedig ezt sikeresen felkutattad, már nem panaszkodhatsz a gravitációra.
Napjaink nagy részében, amikor a kinézetünk meghatározó, mégiscsak felöltözve látnak bennünket, nem igaz? Ha a tökéletesség illúzióját keltjük, akkor már nyert ügyünk van. Ehhez azonban ismernünk kell azokat a trükköket, amelyek alkatunkhoz tartoznak. Először is meg kell békélnünk a formáinkkal, főleg, amelyen nem lehet, vagy igen nehéz változtatni. Majd olyan ikonokat keresni magunknak akik hasonló idomokkal rendelkeznek.

Ha nagy a mellünk, semmiképpen nem élünk majd békében magunkkal, ha Audrey Hepburn-re vagy Twiggy-re szeretnénk hasonlítani.
Abból kell kihoznunk a legtöbbet, amink van, s ez nem is olyan lehetetlen, ünnepeljük hát a saját testünket!
Ott tartottam, hogy melltartó. A nagy mellet nem szerencsés összetornyozni, és közvetlenül az áll alá polcolni. Mindenképpen kosaras, merevítős fazonra van szükséged, persze mindenféle betét nélkül, hiszen nem kell neked plusz tartalom.

Ismered egyáltalán a méretedet? Ha hiszed, ha nem a nők 80 %-ának fogalma sincs, mi a mellmérete és egyáltalán hogyan kell azt kiszámolni.
Először is a mérőszalagot a melled csúcsán kell lazán, nem szorosan körbevezetned és a hátadon is ugyanebben a magasságban kell mérned, ez adja meg a mellbőségedet.
Ezután a melled alatti körméretet kell mérned, itt már szorosabbra véve a mérőszalagot.
A nagyság 5 cm-es sávokban emelkedik, erre kell kerekítened.
A mellbőséged és a mell alatti körméret adja meg a kosár méretét.

13 cm különbség: A cup,
15 cm különbség: B cup,
17 cm különbség: C cup,
19 cm különbség: D cup,
21 cm különbség: E cup.

Azért fontos pontosan meghatározni ezt a méretet, hiszen lehet, hogy széles a hátad, de nincs is nagy melled, vagy fordítva.
Na, de ennyi bevezetés után, térjünk rá a ruhadarabokra.

Legkedvesebb barátnőd kétségkívül a V dekoltázs.
Nem csupán akkor tesz jó szolgálatot, ha mutogatni szeretnéd irigylésre méltó méreteidet, de akkor is, ha azt szeretnéd, hogy kisebbnek tűnjenek. A felsőidnek szinte egytől egyig ilyen kivágásúaknak kell lenniük.


Figyelj arra, hogy még véletlenül se essen semmilyen fodor, díszítés, zseb a melled környékére! A blézerek széles kihajtói sem állnak jól, a dupla soros gombolás felejtsd el!
A magasan záródó felsők nem előnyösek számodra, nem érzed úgy magad bennük, mint egy páncélban? Kerüld a vastag anyagokat, a kötött pulcsikat. 
Ha nem szereted a mély dekoltázsokat, mert úgy érzed túl nyilvánvalóan mások orra alá dörgöli a nagy melleidet, akkor az egysoros, gombos blúzokat válaszd. Ez függőleges vonalat mutat, s nyújtani fogja  felsőtestedet, ráadásul addig nyitod ki, ameddig akarod.


A felsőid azonban mindig szűkített vonalúak legyenek.
Ha valami bő és sátorszerűen eláll a melledtől, akkor kövéríteni is fog. Ugyanez a helyzet a japán és raglán ujjakkal is, hiába raksz övet a derekadra.
Fontos, hogy a derekad és a hónaljad közötti távolság jól látszódjon, ezért csakis a szűk karöltők és a szűkített fazonok előnyösek.
Sajnálom, de a spagettipántokat sem neked találták ki,hiszen úgy tűnhet, mintha minden pillanatban le akarna szakadni az a vékony kis pánt a nagy súly alatt.
Blézerből az egy gombos fazont ajánlom neked, amely jól kihozza a derékvonaladat. Szeretem még a mell alá futó átlós vonalakat, például a körültekerős kardigánokat, vagy ingeket.
Ha nagyon vékony vagy csak a melled nagy, akkor egyrészt gratulálok, mert valóban szerencsésnek mondhatod az alkatodat, másrészt érdemes a csípődet kerekítened egy cseppet, hogy a tökéletes homokóra formát mutasd. Ha azonban nagy melled egyéb testrészeiden súlyfelesleggel párosul, akkor a függőleges és átlós vonalakkal kell ügyesen játszanod.

| More

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr981704707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dayaxx 2010.01.27. 16:22:18

Már csak azt nem értem, hogy ha a nagyobb mellű lányoknak a karcsúsított ingek állnak jól, akkor miért nem lehet rájuk kapni?
Jobban belegondolva az áthajtós fazonú felsők jelentős része is mellközépre fekszik ki és nem mell alá.
Én alacsony vagyok, vékony és átlagosnál kicsit nagyobb mellű, állandó szenvedés olyan ruhát keresni, ami méretre jó.

Dunai Anita 2010.01.27. 17:21:53

igazad van, ezen én is sokszor elgondolkoztam, hogy vajon a kereskedelem miért nem foglalkozik ezekkel a szabályokkal? Talán az az érdekük, hogy több ruhát vegyünk, amit aztán úgysem hordunk? Nem tudom! Azért ha olyan méretet veszel, amely a melledre jó, akkor biztosan találsz egy profi varrónőt, akinek nem probléma beszűkíteni egy inget!

hegyilany 2010.01.29. 09:35:39

@dayaxx: Csatlakozom. A csinos felsők kilencven százaléka mell alatt húzott. Ami akár még jó is lehetne, csakhogy a 38-as mérethez A-B kosarat képzel a tervező és hát az egy D-E-n igen csúnyán mutat. A D-E egy 42-es felsőbe fér bele, de akkor alatta bálnának látszik az ember...

Anita, köszönjük a jó tanácsokat és a csini ruhákat. De hol találok olyan ruhácskát, mint pl. az első...

leving · http://www.budaiotthon.eoldal.hu 2010.01.30. 19:25:01

Egyetértek.
A mell alatt húzottak, ha lehúzom a helyükre, a nyakamba vágnak hátul. Kikre szabják a ruhákat??? Pedig emelős melltartóm van (85 D_E), mert abban csinosabb vagyok. Bevág ugyan, de nem tudok mit tenni!
A nagymellűeknek mindig bevág a melltartó, az csak egy lózung, hogy azt kerüljük! Ha majd hátul is ugyanakkora két dudorom lesz, na akkor talán kiegyenlítődik a dolog.
Kénytelen leszek varrni magamnak. Elő a Burdát! :)

dayaxx 2010.02.01. 11:06:14

@Dunai Anita: a derék rész szűkítéséhez nem kell varrónő, az könnyen megvan. A problémát amúgy is a lógó váll és a nagyon bő ujj jelenti, annak átalakításához viszont kb az egész inget szét kell szedni és úgysem tuti, hogy megoldható. Akkor már egyszerűbb varratni az egészet.

dayaxx 2010.02.01. 11:06:44

@LÉVA: Nekem nem vágnak be a melltartóim elől, a pántja vállnál kicsit igen (súly lehúzza), bár én csak 70D-t hordok.
Te hogy tudsz burdából varrni? Rám nem jók azok a szabásminták...

leving · http://www.budaiotthon.eoldal.hu 2010.02.02. 15:02:55

@dayaxx: Hát ha 70d-s vagy, akkor el tudom képzelni. Nekem ált. szabványosak a méreteim, 42-es kb.

leving · http://www.budaiotthon.eoldal.hu 2010.02.02. 15:04:17

@dayaxx: Ja... nekem sem elöl vágnak be, hanem vállnál és a hónom alatt. Ha elég szoros ahhoz, hogy tartson, akkor bevág. Nekem csak a Triumphok jönnek be... Bocs, a reklámért, de azokban még nem csalódtam!

Mókusélet 2010.02.04. 16:02:13

@LÉVA: Szia!
én 80D-t vagy E-t hordok (fazonfüggő)és egyetlen melltartóm sem vág be. Vagy Felinát vagy Anitát hordok. Drága-10 000 alatt nem kapok-de szilikonnal erősített a vállrésznél és szélesebb is. Próbáld ki.

mintima 2010.02.08. 14:18:06

köszi, Anita, hogy végre valaki az ilyen nőkre is gondolt! eszembe nem jutna görbén járni, nagyon büszke vagyok az "adottságaimra", de a ruhavásárlás bizony rémálom tud lenni. a konfekcióban aki vékony, annak nulla melle van.
nálam a melltartó vásárlása féléves projekt, de már találtam egy Women's Secret modellt, sztem ezután cska azt veszem.
a bikinivásárlás egy külön fejezet, csak olyan jöhet szóba, ahol külön lehet venni a két részt, egyébként 2-3 méret a különbség az alsó és a felső között...
ruhát és blúzt is nagyon nehéz, blúzt x éve nem is találtam magamnak.
nagyon szép ruhák vannak a fotókon, milyen modellek? főleg a drapp kosztüm, ill. a piros és kék hosszúujjú ruhák érdekelnének.

Capybara 2014.09.18. 18:42:09

A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki, mintha két giganagy körte lógna a mellkasáról. Ellenben a garbó vagy a csónakkivágás vagy a vízszintes csíkozás nem mindenkinek áll rosszul, akinek nagy a melle, mondjuk ehhez nem árt, ha van némi vállszélessége is az illetőnek. Sőt, a csőtop sem feltétlenül tiltólistás, bár oda már aztán tényleg feszes keblek kellenek.
süti beállítások módosítása