Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Összehasonlítod magad egy modellel?

2009.10.12. 12:20 :: Dunai Anita

 

 

 

Ne tedd!
Persze, ha olyan terveid vannak, hogy ezentúl te is modellkedéssel keresed meg a pénzedet, akkor mindenképp. De ez az egyetlen elfogadható magyarázat.
A modellek élő vállfák, akiket azért fizetnek, hogy eladják a ruhadarabokat. Ennyi. Szépek,  vagy különlegesek, fotogének,  mert valakik úgy döntöttek, hogy megfelelnek a mai kor ideáljának. Ráadásul stylistok, fodrászok, sminkesek és fotósok hada dolgozik azon a képen, amit te látsz belőlük. Nem is beszélve a photoshopról.


Mekkora önbizalombomba lenne neked, ha kiderülne, hogy mindezek nélkül ők sem különbek nálad, ugye? Hidd el, húsz év alatt sok sok sztárt láttam közelről, s elárulom neked, hogy teljesen másképp festenek, mint a reflektorfényben.

A média nyomása persze tényleg borzasztó.

Folyamatosan arra kényszeríti a nőket, hogy összehasonlítsák magukat holmi piacra dobott idealizált képekkel, címlapokkal.
Szóval ne azon keseregj, hogy nincs annyi hajad, mit ahogyan a tévéreklámokban szereplő számítógéppel dúsított példák mutatják. Ne számoknak, méreteknek akarj megfelelni, hanem  saját magadból hozd ki a legjobbat. Mi a fenét jelent ez?
Azt, hogy egyedi vagy és csodálatos. Megismételhetetlen. Használd hát ki, hogy nincs még egy olyan, mint te. Ismerd meg magad!Emeld ki a szép részleteket magadon, amit szeretnél, ha mindenki észrevenne!




Ha vannak-mert mindenkinek vannak- olyan részletek, amelyeket nem kedvelsz túlságosan, azt okosan tüntesd el!




Tanuld meg a szabályokat, amelyek megmutatják neked, hogyan kell!



Öltözködés, smink és frizura.

Ebből kell kihozni a legtöbbet.
Ha pedig így van, akkor bizony el kell sajátítanod a módszereket.
Ne legyints, hogy ezeket már ismered!
Lehet, hogy amit te sminkelésnek nevezel, az valami egészen más, mint amire én gondolok!
Ebben a blogban, ígérem, összegyűjtöm neked az összes  trükköt, fortélyt, amit meg kell tanulnod. Amennyire tudom, igyekszem mindig  a lehető leginkább személyre szabottan a rendelkezésedre bocsátani a tudnivalókat. 


S mi a különbség köztem és egy magazin között?

Például az, hogy nem azért írok, mert egy cég termékeit szeretném eladni neked. Nem az oldalaimat szeretném minél több, tetszetős, de semmitmondó tartalommal megtölteni. Egyszerűen csak segíteni szeretnék neked és mindenkinek, hogy a kinézeted ne legyen akadálya a boldogságodnak és sikereidnek. Persze rád is szükségem van ahhoz, hogy ez sikerüljön. A munka nagy részét neked kell elvégezned. Amit leírok, vagy megosztok veled, azt alkalmaznod kell. Mindegy, hogy olvasod a blogot, vagy könyveket veszel, tanácsot kérsz, esetleg felkeresel személyesen. Pénztárcád és habitusod szerint bármelyiket választhatod. De mindenképpen bele kell tenned magad, anélkül nem megy....
Néhány évvel ezelőtt az RTL Klub reggeli műsorában barátnőmmel Jónás Kata sminkessel és Hajas László mesterfodrásszal nap mint nap változtattunk át szépülni vágyó alanyokat. A nézők megdöbbentő változásoknak lehettek tanúi, s azok, akik több ezer jelentkező közül bekerültek a műsorba, hihetetlen önbizalomra tettek szert. Hiszen saját tapasztalatuk alapján végre elhitték és látták, hogy ők is festhetnek ugyanúgy, mint a címlapok sztárjai.  Volt olyan alany, akit a saját férje nem ismert meg a tv folyosóján.
Igen ám, de a sminket lemosták, a frizurát lebontották, a ruhák visszakerültek az üzletekbe. S ezután nekik is nap mint nap önállóan kellett létrehozni ugyanazt, vagy megközelítőleg ugyanazt, amit mi csináltunk velük.
Na ehhez kell a munka, a kitartás és ez a blog...

| More

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr741397591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsú - Csodanő.hu · http://csodano.hu 2009.10.12. 22:46:30

Drága Anita!

Nagyon-nagyon tetszik ez a blog! Azt hiszem, egy szakértő kéz útmutatása ezen a területen úgy kell, mint sivatagban a vizeskulacs. Nagyon. :)

Már várom a folytatást! Már ez után a néhány bejegyzés után is úgy érzem, remek lesz! :)

Dariengo · http://dariengo.blog.hu 2009.10.13. 21:04:45

Egyszerűen hihetetlenek ezek a képek. Egy picit jobban érzem magam, és azt hiszem holnapra bevetek egy kis szájfényt.
süti beállítások módosítása