Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Hogyan tovább?

2009.10.16. 12:05 :: Dunai Anita

 

 

 

Reményeim szerint már kitöltötted a tesztet, válaszoltál a kérdésekre és megkaptad tőlem azt a hosszú elemzést. Érzed, hogy valami olyasmi van a kezedben, ami hatalmas segítség lehet ahhoz, hogy változtass öltözködési szokásaidon és ezzel egy egészen új külsőt varázsolj magadnak. Szóval a varázspálca már a birtokodban, de fogalmad sincs, hogyan bánj vele.

Segítek neked, hogyan értelmezd azt a sok sok szöveget.
Bár az elemzést én írtam, nem ismerlek, nem tudom hogy nézel ki. A 15 + 1 kérdésre adott válaszaid alapján egy program állította össze személyre szabott elemzésedet, ezért előfordulhat, hogy ellentmondásokat találsz benne.

Ami előnyös az egyik testrészednek, az egyéb arányaidnak nem felel meg. Itt jön a te munkád, de ne ijedj meg, ez már gyerekjáték!

Kérlek, nyomtasd ki az oldalakat és vegyél egy kihúzó filcet, és egy üres papírt is, amire írni tudsz. A leírásban emelj ki minden ajánlott és tilos részletet, pl. mély dekoltázs, függőleges vonalak, stb... A papírlapodat oszd el hosszában  és az egyik oszlopba írd fel azokat  a kifejezéseket, amelyek arra vonatkoznak, amit követned kell az öltözködéseddel, s a másikba azokat, amelyeket nem szabad felvenned.

Nézd meg az eredményt!
Ha például négyszer szerepel az, hogy mély dekoltázs, de az ellenkező oldalon egyszer az tűnik fel, hogy magasan záródó ruhadarabok, akkor biztos lehetsz benne, hogy neked a mély dekoltázs az ideális.
Miután már azt is összeírtad- még az elemzés előtt, amikor vizsgálgattad a testedet-, hogy  melyek azok a testrészek, amelyeket leginkább ki szeretnél emelni, vagy elrejteni magadon, nem lesz nehéz eldönteni, hogy melyik szabályokat tartod fontosabbnak. Vagyis ha például ugyan vastagabb és rövidebb a nyakad, mint szeretnéd, de az sokkal jobban zavar, hogy kicsi a melled, akkor hiába kellene a nyakadnak egy jó mély kivágású felső, inkább magasan záródót viselj, ahogy a melleid mérete megkívánja.

Olyan egyszerű az egész! Nagyon közel állsz ahhoz, hogy a tökéletes öltözködés tudományát elsajátísd. Képzeld csak, amikor átrágod magad ezen a most értelmetlennek és kuszának és rengetegnek tűnő információn, kihámozod belőle a legfontosabbakat és egyszercsak minden megvilágosodik. Pontosan felismered, hogy mit rontottál el eddig, miért nem tetszettél soha magadnak, miért mindig olyan ruhákat vettél, amit aztán szívből utáltál magadon...

Azt javaslom, hogy ebbe a munkába ne vonj be senkit, hanem magad végezd el.
Tudom, viccesebb lenne az egészet megosztani a barátnőddel, anyukáddal, vagy testvéreddel, uram bocsá’ egy pasival, de nem hiszem, hogy segítségedre lennének. Talán megszépítenék a dolgokat, esetleg nem mondják meg az igazat, hogy ne bántsanak meg. De az is előfordulhat, hogy túl szigorúak lennének veled, mert annyira tökéletesnek szeretnének látni. Ha semmiképpen nem tudod kivülről szemlélni magad, nem tudsz őszintén szembe nézni magaddal, akkor csakis egy érzelmi szálaktól mentes külső szemlélő, egy öltözködési tanácsadó segíthet rajtad.

Egyszerűbb kérdésekben, amelyeket a nyilvánosság előtt is megkérdeznél, szívesen segítek, nyugodtan írj a kérdezz tőlem menüpontra kattintva. Ha komolyabb segítséget szeretnél, akkor a személyes tanácsadás menüpontban tájékozódhatsz.

De biztos vagyok benne, hogy egyedül is megbirkózol a feladattal. 
Gyerünk, papírt elő, készítsd el a saját táblázatodat! Emeld ki a legtöbbet szereplő követendő és tilos dolgokat.
Erőt kell gyűjtened, mert a következő lépés valóban nehéz lesz. Átvizsgáljuk ugyanis a szekrényedet! De addig még hagylak egy kicsit barátkozni az eredménnyel. Olyan közel vagy az átváltozáshoz, hogy nem is hinnéd. Köszönöm, hogy bízol bennem és megengeded, hogy így a távolból segítségedre lehessek.
Garantálom neked, hogy nem fogsz csalódni...
 

| More

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr621453935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama · http://agomama.blogspot.com 2010.01.18. 10:28:34

szia
most egy kicsit beteg vagyok,
de igyekszem elmenni a krémért.
pedig már nagyon használnám
mindenkinek kellemes napot
süti beállítások módosítása