Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Milyen darabokból álljon a ruhatárad? 1. rész

2009.11.19. 20:48 :: Dunai Anita

 

 



Ahogy ígértem, most részletesen is átvesszük a különböző darabokat, hogy melyek is azok, amelyek alapruhatáradat felépítik. Valamint azt is részletezem, hogy melyek a legfontosabb szempontok, amelyek alapján ki kell választanod ezeket.



Fehérnemű

Francia bugyi, tanga vagy más alsó, amiben kényelmesen érzed magad és amely jól áll az alkatodhoz, de legyen belőle legalább 14 darab.

A melltartó már nehezebb kérdés. Meg kell találnod a tökéletes melltartót, s ez bizony nem könnyű feladat.  Lehetnek szexi csipkecsodáid is, de az alapfehérnemű sima, fekete és testszínű. Fehérre gyakorlatilag nincs szükséged, hiszen a testszínű ugyanazt a funkciót látja el. Ilyen alapmelltartóból szükséged van legalább 5 darabra.

Először is meg kell határoznod a célodat, vagyis a melltartó fő feladatait.
Emeljen, tartson, nagyobbítsa a melleidet, vagy kisebbnek mutassa, ezek alapján kel kiválasztanod a fazont.
Push up, betéttel vagy betét nélkül, kosaras vagy kosár nélküli változat, bizony próbálgatni kell.









Nagyon fontos, hogy ne vágja el a melledet a melltartó, ne nyomódjon át a felsőruházaton. Ha melltartót próbálsz, mindenképp húzz rá egy pólót,s csak akkor vedd meg, ha vágások, dudorok nélkül, simán fekszik rajta. A bugyikkal ugyanez a helyzet. Ne vágjon be, ne lógjon ki a nadrágból. A fehérneműnek az a feladata, hogy észrevétlen maradjon, s minden egyéb híresztelés ellenére egyáltalán nem szexi, ha bárhol is kilátszik.

A melltartó vásárlásnál még egy fontos szempontot kell figyelembe venned, mégpedig a méretet. A pontos melltartóméret megállapításához szükséged lesz egy mérőszalagra, amelyet először a melled csúcsán kell körbevezetned, és hátul is ugyanebben a magasságban kell mérned. A szalagot ne húzd meg nagyon, inkább laza legyen. Ez a méret lesz a mellbőséged.
Ezután a melled alatti körméretet kell mérned, azon a helyen, ahol a melltartót hordod, de itt már szorosabbra vedd a szalagot.




A nagyság 5 cm-es sávokban emelkedik. A 76 cm-es mérés 75-ös méretet jelent, a 82 cm-es pedig 80-as méretet. A mellbőséged és a mell alatti körméreted különbsége adja meg a kosár méretét, vagyis
13 cm: A cup, 15 cm: B cup, 17 cm: C cup, 19 cm: D cup és így tovább...

Harisnya

Harisnyából igazán széles a választék, színben és fazonban egyaránt. Léteznek alakformáló, fenékemelő, hasleszorító változatok, amelyek segítenek a tökéletes megjelenés elérésében.
Az elegancia szabálya szerint minden évszakban harisnyát illik hordani, nos ha ezt a munkád, vagy státuszod megköveteli, akkor nyárra is találsz egészen vékony, láthatatlan harisnyanadrágokat.

A hidegebb hónapokra azonban legyen otthon több testszínű és fekete harisnyád is és próbálj úgy dönteni az egyik vagy a másik mellett, hogy minél kisebb legyen  a kontraszt a szoknyád a harisnyád és a cipőd között.







Ha szinte egybeolvad ez a három részlet, az sokkal hosszabbnak és vékonyabbnak mutatja majd a lábadat. a monokróm trükk mindig beválik. Különböző, fantázia harisnyákból is tarthatsz a fiókodban, de csak akkor javaslom, hogy ezek részét képezzék ruhatáradnak, ha valóban fel akarod hívni lábaidra a figyelmet, mert különlegesen elégedett vagy velük.

A harisnya vastagságát egyéni ízlésed határozza meg, de vékony, finom ruhákhoz szebben mutatnak a vékony harisnyák míg a vastagabb anyagokhoz a több denes, vagy pamut harisnya illik.








A neccharisnya nem feltétlenül erősíti a lábakat, hiszen átlós vonalai inkább függőlegesnek hatnak. Vastagabb  lábra a nagyobb lyukú neccharisnya az ideális.
Hosszú, térd fölött érő zoknikkal modern hatásokat lehet elérni, de szintén csak abban az esetben van értelme, ha a hangsúlyt valóban a lábaidra szeretnéd helyezni.
Nadrágokhoz azokkal azonos színű nylon térdzoknikat vegyél.  Fehér, színes, mintás bokazoknit csak sportoláshoz, vagy otthon viselj.
 

| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr771537834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása