Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Borzalmasan festesz a családi fotókon?

2009.12.25. 15:07 :: Dunai Anita

Rémes! Itt vannak az ünnepek, tudod, hogy jön a „csíííz időszak”.

Vannak olyan szerencsések, akik akármit csinálnak, imádja őket a kamera, te meg csak kényszeredetten mosolyogsz, próbálod behúzni a pocakodat, de hiába. Mindig tokád lesz a képeken s legalább öt-hat kilóval többnek látszol.

Miért? Miért történik ez veled? Miért kell mindig az elkészült papírképeket gondosan apró fecnikre tépned, vagy ujjadat a delete gombra nyomni folyamatosan? 

 

Összeszedtünk neked néhány profi trükköt, amelyek elsajátításával idén te sem hiányzol majd a családi fotóalbumból:

 

Hosszíthatod és vékonyíthatod a felső karodat, ha lazán eltartod a testedtől és csípőre teszed. Akkor látszik vastagnak és löttyedtnek, ha odaszorítod a testedhez. Szóval, tedd csípőre, mintha egy kancsót tartanál az oldaladon. Vagy dugd a hüvelykujjadat a nadrágzsebedbe, s feszítsd meg a karodat, amikor villan.

Ne engedd, hogy a fotós túl közel jöjjön, tartson csak tisztes távolságot, no persze csak annyira, hogy felismerhető legyél...

Állj a kamerának egy kicsit oldalt, ne teljesen szemben, engedd le és jól húzd hátra a vállaidat..

Lazán fújd ki a levegőt, miközben fotóznak, ettől sokkal vékonyabbnak látszik majd az arcod.

Állaidat hajtsd lefelé, hogy kisebb legyen, ettől a szemed is megnő, Lady Diana például mindig így csinálta.

A hajadat fésüld ki az arcodból, hidd el, ez sokkal előnyösebb lesz.

Próbáld ki azt a pózt, hogy a vállad fölött nézel vissza a kamerába, mint egy igazi hollywoodi sztár.

A toka eltüntetésének egyik legjobb fortélya az, ha a nyelvedet a szájpadlásodhoz szorítod.

 

Megkérdeztük Epres Panni topmodellt, ő milyen pózokat ajánl nekünk, hogy kicsit jobban nézzünk ki a fényképeken.

 

 -A legfontosabb, hogy amikor ülő helyzetben fotóznak téged, soha ne szemben legyél a kamerával, mert úgy mindenki nagyobb darabnak látszik. Sokszor természetellenesnek tűnhet neked egy tartás, vagy póz, de ez nem látszik majd a képen. Fordulj kicsit oldalt, tartsd egyenesen a derekadat, a lábaidat tedd keresztbe, így oldalról szép hosszúnak tűnik majd. 
 

 













És mit mond egy profi fotós ugyanerről a témáról ?

Klinszky Gábort faggattuk:

 -Általános hiba, hogy mindenki behúzza az állát, amikor fotózzák, s ettől tetemes toka keletkezi, meggyűrődik a bőr és pocokarcúvá válik az illető. Bármilyen furcsa, vagy merevnek tűnik, legalább 2-3 cm-t előre kell tolni ahhoz az állat, hogy kisimuljon a bőr és szép íve legyen az arcnak. Az alkalmi fotósoknak azt tanácsolom, hogy mindig kicsit magasabban legyenek, mint modelljeik, ha egy kicsit felülről fotóznak, biztos, hogy szebbek lesznek a fotók és elégedettebbek az alanyok. 

 







 

 

 

 

 

 

 

| More

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr341622378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2009.12.25. 19:04:35

Trükkök amiket én vetek be ha fényképeznek:
1. Mosolygás! - és nem érdekel, hogy ráncosabb lesz a szemem, mert a szomorkás arc nagyon lehangloló tud lenni. Persze nem az amerika vicsort dobom be, hanem inkább félig nyitott ajkakkal azt mondom "egér".
2. Fej félrebillentése - enyhe billentésről van szó, igy nem látszik ha nem annyira szimetrikus az arc
3. Ha lehet kerülöm a közvetlen lencsébe nézést. Sokkal szebb, ha egy kicsit pl. 5cm-el a fotos mellé nézek és akkor a vakutól sem lesz totál piros a szemem. (persze a piros szemet már lehet a digitális képeken orvosolni)
4. Ülve keresztbe tett lábakkal egyenes háttal és nagyobb levegőt veszek, hogy a ciciket kiemelje.
5. Állva pedig, ha szemből fotóznak, akkor leggyakrabban csipőre vagy nadrágzsebbe beakasztott kézzel, enyhe terpeszben és a csipőt kicsit egyik oldalra kitolva. Hihetetlen de terpeszben a lábak is karcsúbbnak tünnek. (Ezt egy modell barátnőmtől tanultam. )
süti beállítások módosítása