Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

A grunge valóban rendetlen, nem csak megjátssza

2009.11.25. 17:58 :: Dunai Anita








Legyen saját stílusod! 5.


Semmi ruhaválogatás, semmi tetszeni akarás, csak ahogy jön.

Ha nem szereted a feszes holmikat, a nőcis viseleteket, a „túlstylingolt” kinézeteket, viszont egyáltalán nem zavar, ha slamposnak tűnik a megjelenésed, és a legszívesebben nem is gondolkoznál rajta egyetlen pillanatig sem, hogy mit veszel fel, csak magadra dobod, ami legelőször a kezed ügyébe akad a szekrényedből, akkor megtaláltad a te stílusodat.

 

 

A grunge divatos. Na jó, a kifutókon talán nem látjuk túl sűrűn, de az utcán mindenképp. Ráadásul sok híresség is követi ezt a stílust, vagy keverik más hangulatokkal. A grunge lehetne akár a rocker és a hippi keveréke is, mert laza, nemtörődöm, elhanyagolt.
Legfőbb eleme a kopott, rongyos farmer, az XXL-es ingek, lapos szandálok, papucsok, és mindezek kiegészítéseként, legjobb a kócos haj.
A Converse tornacipő szintén elengedhetetlen része a grunge kinézetnek, s akkor az igazi, ha koszos, és eléggé kitaposott. Igen, így van, a grunge nem tiszta és vasalt, sajnálom. Ha ez zavar, akkor másik stílust kell keresned magadnak. A dr. Martens bakancsodat sem kell feltétlenül kipucolnod, ha hiteles grunge szeretnél lenni.

 

 

Minden, ami kihívó, bájos, az ellentmond ennek az irányzatnak, habár sokszor viselnek gyerekes holmikat. Baby-dollok, pólók, rajzfilmfigurák kislányos hangulatban, persze mindig nagy bakanccsal, tornacipővel.
De sokkal jellemzőbbek a hatalmas, bő ruhadarabok, kockás ingek, a flanel anyag, és nem tilos a folt, a szakadás, a rendetlenség.
A grunge valóban pénztárcakímélő stílus, hiszen szinte kimondottan tilos drága, márkás holmikat vásárolni. A divatos, előre kiszaggatott farmer nem túl hiteles grunge szerelés. Kerüld el a Benetton, Tom Taylor és Tommy Hilfiger stílusú üzleteket, ahol biztosan nem találsz semmi olyasmit, ami ebbe a stílusba beleillene.
Kiegészítőkre sincs szükséged, az már átgondolást igényelne, maximum egy sapka, de csakis akkor, ha nem új.

 

Courtney Love Kristen Dunst
Lindsay Lohan Keira Knightley

 

Ha ihletet szeretnél meríteni, figyeld meg Kristen Dunst öltözékeit, vagy a grunge királynőt, Kurt Cobain özvegyét, Courtney Love-ot. De Kate Moss, Keira Knightley és Mary-Kate Olsen is gyakran rejtőzködik a grunge mögé. Mert ebben a stílusban nem a nőiességedre fogod felhívni a figyelmet, abban biztos lehetsz.
Mégis azt ajánlom, ha magadénak érzed, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak a külsődről. Talán úgy érzik majd, hogy fogalmad sincs a divatról, nincs ízlésed és nem vagy képes összepárosítani két színt. Talán így is van, és ezért választottad magadnak ezt az öltözködési módot. Jól tetted, mert itt tényleg nincs szükséged arra a tehetségre, amellyel kimódolt összeállításokat lehet alkotni.
Nyáron vágd le a farmernadrágod szárát egy ollóval, s máris tökéletes grunge sort lesz belőle, amelyhez már csak egy kinyúlt pólóra és egy tornacipőre lesz szükséged. Elég kényelmes, nem?

 

 

Ja, annyit azért szeretnék kérni tőled, hogy az állásinterjúdon ne ebben a szerelésben jelenj meg. Nem biztos, hogy megkapod...
| More

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr531552105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása