Related Posts with Thumbnails

...és ez itt mind, teljesen ingyen a tiéd:

Ajándék könyv! Ajándék munkafüzet!
Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent,
“Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet  egyébként a könyvesboltokban még árulnak.
Ha elolvastad  a könyvemet, fogadj el tőlem még egy hasznos ajándékot! Sokkal könnyebb lesz a rengeteg információ közül kihámozni és követni azokat, amelyek csak rád vonatkoznak!
megnézem megnézem

 

  • Capybara: A V-nyakúnál egy dolog szerintem kerülendő, méghozzá a mellnél "átlapolt" felsők. Abban még nem láttam olyat, aki, legyenek bármennyire feszesek a cicijei a súlyuk ellenére, nem úgy nézett volna ki,... (2014.09.18. 18:42) Mit vegyek fel? Túl nagy a mellem!
  • tini74: szia anita. szeretnék én is jeletkezni az átalakitásra. (2012.07.10. 11:37) Mire jó egy ilyen átváltoztatás?
  • intyőke: Szia Anita, ma sikerült megnézni az ismétlést az M1-en! Nagyon-nagyon jóó! Olyan hétköznapi és, hogyis fogalmazzak, bátorítóó! Egy 7 hónapos Panna anyuja vagyok, nagyon régóta érlelődik bennem a vá... (2012.04.20. 14:38) Jelentkezés
  • Spring1966: Igen, férfiak is alkalmazhatják. (2012.03.12. 12:05) Anya és lánya
  • ullmannfan: Egyáltalán nem nagyok a mellei. Teljesen átlagosak. (2011.09.26. 17:47) Megint Noémi, de már csak megszokásból
  • fannykata: Szerintem nyomi a frizurája, sokkal szebb volt az arca a Madonna frizurával. A mellén nem túl sok egy kissé az a masni??? (2011.08.22. 22:24) Éva
  • fannykata: Ez a csajszi bombázóra sikerült! Telitalálat a ruhája! (2011.08.22. 22:21) Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni
  • fannykata: A hasán nagyon megfeszül a ruha szoknyarésze. A mell alatti övszerű díszítés még jobban odavonzza a tekintetet a hasára. (Mindig erőltetik ezt a mell alatti öves dolgot, holott nagyon keveseknek áll... (2011.08.22. 22:19) Móni
  • VolverineV: @kvegh17: Köszi! Terepszemle után irány egy jó varrónő... (2011.08.01. 15:08) Segítség! Túl keskeny, fiús a csípőm!
  • A-D: @Mille38: Már ne is haragudj,de elég rég volt divat 6 hetente festetni,és teljesen normális,hogy 4 hét alatt 1-1,5cm-es lenövésed van,nekem is:) A hajnak meg minden káros...de sok mindent kibír.Nek... (2011.05.27. 23:24) Talán ezzel kellene kezdeni?

Laza, sportos, utcai, casual...

2009.11.25. 18:03 :: Dunai Anita

Legyen saját stílusod! 6.

Végre egy stílus, amelynek tényleg nincsenek szabályai. Ebbe aztán minden belefér. No, nem egy kimondottan figyelemfelkeltő valami, de végül is nem rossz. El is lehet benne bújni, ha valaki azt szeretne, de azért ne egy szürke kinézetet képzelj el. Na jó, néha szürke. Néha meg nagyon színes. Mindenféle... Kislányos és nőies, szexi és romantikus, egyszerű és átgondolt.

Ha eddig nincs ellenedre a leírás, s ehhez még hozzávehetjük azt, hogy a kényelmet igen nagyra becsülöd, és indulás előtt nem szeretsz órákat tölteni a tükör előtt, akkor szerintem jó helyen jársz.
Ebbe a kinézetbe belefér az overall, a háremnadrág, a szafari hangulatú ruhák, a miniszoknyák, soroljam még? Szűk vagy bő szoknyák a legkülönfélébb felsőrészekkel, minimalista ruhák vagy zsebes nadrágok, farmer, tornacipő, vagy kosztüm és magas – persze mértékkel! – sarkú is.

Városi kinézet, amely bármely pillanatban megfelelő. Pontosan ugyanúgy helytáll a hétvégi kiránduláson, mint a munkában. Olyan ruhatárat kell összeállítanod, amelyben minden mindennel harmonizál, hogy megvalósíthasd, amire vágysz. Csak benyúlsz álmosan egy pólóért és egy nadrágért, és biztosan tökéletesen illenek egymáshoz. Igen, a póló az egyik nagy kedvenced. Azt is szereted, ha üzeneteket, feliratokat hordoz, ami nem baj, de a rajzfilmfigurás, kiskutyás-kiscicás mintákat hagyd meg ovis korban lévő nőtársaidnak, nekik jobban áll. Olyan sokféle lehet egy póló! Galléros teniszpóló, kerek nyakú, kivágott, ujjatlan, hosszú, rövid, szűkebb vagy bő fazon.

A kinézet mindig jó kislányos, a lazaság inkább a kényelemre vonatkozik, sohasem az elhanyagoltságra. A ruhád mindig vasalt, rendezett, ápolt benyomást keltesz.
Nem kell őrült módon követned a divatot, ha ilyen stílusban öltözködsz, de nem árt, ha mindenről értesülsz, és egy-egy elemet minden szezonban beemelsz a ruhatáradba az új irányzatokból. Modern lány vagy, csak nem a magad stylingolása a legfőbb gondod. Nem szereted, ha túlságosan megcsinált valaki. A megjelenésedben váltakoznak a hangulatok, hol romantikusabb, hol rockeresebb, néha kimondottan elegáns, néha meg teljesen sportos. A saját magad szabta határokat azért még véletlenül sem léped túl, nem mész el erőteljesen egyik irányba sem. Nem a ruhád az, amellyel kifejezni szeretnéd magad, még ha árulkodik is rólad rendesen, hagyod, hogy az egyéniséged domináljon.

Benetton Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Kedvenc márkáid a Benetton, Tommy Hilfiger, Mexx, Calvin Klein, Donna Karan. S a sztárok, akiknek hasonló a stílusa: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts

Julia Roberts Kate Hudson Jennifer Aniston

 

| More

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dunaianita.blog.hu/api/trackback/id/tr271552117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gladia Delmarre 2010.01.03. 14:13:46

nagyon jók ezek az összefoglalók! bár igazán még mindig nem tudom eldönteni, hová is tartozom:) talán nem is kell, mert hangulatomtól függően lehetek bohém, vagy laza casual, és néha a klasszikus elegáns is jelen van... persze alkalomtól is függ:)
én leginkább azt a motívumot szeretném megtalálni, ami minden stílusban engem jelent, de ezt nehéz igazán.

Dunai Anita 2010.01.04. 15:01:33

Nagyon jól látod, természetesen egyszerre több stílus is lehet a sajátod, bár az idő előrehaladtával az embernél lassan mégis kialakul, hogy mi áll jól neki igazán. Mert ez nem azt jelenti, hogy ha elegáns vagyok, akkor nem vehetek fel farmert, csak akkor a farmert is úgy fogom felvenni, ahogy egy bohém sohasem tenné. Ha grunge vagyok, akkor hiába bújok estélyi ruhába, megtalálom azokat a kiegészítőket, színeket, rétegeket, amelyek jellemzőek erre a stílusra.
süti beállítások módosítása